Blog

Ha jegyzet tömb, feladat menedzser akkor próbáld ki a Notezilla megoldását

A lényegesebb, fontosabb napi tevékenységek figyelemmel kísérésére használható program Windows rendszerre ami egy jegyzettömbként is használható. A Notezilla szinkronizálás, illetve kedvencek támogatással teszi kényelmesebbé, illetve hatékonyabbá a tevékenységek rendszerezését.

A szoftver hasznos program abból a célból, hogy a lehető legegyszerűbben lehessen a hétköznapi tevékenységeiket figyelemmel kísérni, illetve szöveges, illetve kép felhasználásával jegyzeteket készíteni, hogy azok mindig elérhetőek legyenek a számunkra.

A használata nagyon egyszerű, a tálcáról is elérhető, illetve asztali környezetben is megtekinthetőek a korábban létrehozott jegyzetek. Azt természetesen bármikor módosíthatjuk, sajátokat hozhatunk még pluszba hozzá létre, illetve rendszerezhetjük több módszerrel.

A beállításoknál módosítható a megjelenéshez szükséges jellemzők, skinezhető, jelszóval lehet levédeni a hozzáférést. Elmondható róla hogy az összes fontosabb eszközt tartalmazza amikre szükség van határidő napló programok esetén, azok működés, illetve felhasználói felület szerinti igények figyelembe vétele alapján.

Több eszközön is úgy használhatjuk, hogy az összes beállítást azonnal megkapjuk a szinkronizálás után. Néhány kattintással beállítható, ezután csak a szinkronizálásra van szükség. Ha ki szeretnéd próbálni, a szoftver itt található.

Notezilla – jegyzettömb program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ha jegyzet tömb, feladat menedzser akkor próbáld ki a Notezilla megoldását
Szerző
Leírás
Jegyzet tömb feladatra is használhatjuk ezt a remek programot, a Notezilla egy profi határidő napló program

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá