Irodai szoftver

Notezilla 9.0.30

A Notezilla határidő napló program segítségével a lehető legdinamikusabban felhasználói igény szerint lehet rendszerezni a hétköznapi teendőinket. Az alkalmazás több kényelmi eszközt is tartalmaz amivel sokkal több lehetőségre lesz módunk mint bármely alternatívája esetén, rengeteg beállítással lehet funkcionálisan, illetve kinézetben konfigurálnunk. Jegyzet tömb kiegészítőként is remek Windows kiegészítő.

Korszerű felhasználói felülettel rendelkező határidő napló program a Notezilla, a különlegességét a több rendelkezésre álló funkció, illetve a dizájnos kinézetben lehet tapasztalnunk.

A programmal rengeteg módszerrel rendezett eljárással képes jegyzeteket létrehozni, ahol számos kategorizálási módszer áll rendelkezésre, hogy ha esetleg üzleti feladatra használjuk, abban az esetben azt akár esemény alapján külön tárolja el, illetve aszerint értesítsen minket.

A Notezilla letöltése után a szoftver egy beépített varázslófelület, navigációs területen keresztül kell telepíteni. Hordozható kiadásban is ki lehet próbálni ha rugalmasabb felhasználási feladatra van szükség. A Notezilla telepítés nélkül is futtatható.

Az indítása után az asztalról érhető el, illetve a tálcáról. A felhasználói felület megjelenését több témával is módosíthatjuk, azonnal szöveges tartalom, illetve képek felhasználásával lehet a jegyzeteket elkészíteni, majd rendszerezve eltárolni a számos módszer közül az egyik kiválasztásával, külön cimkéket lehet hozzárendelni.

Notezilla – jegyzetek készítéséhez

A jegyzet tömbként is kiváló program a begépelt szöveges tartalommal rendelkező terület szabad rendszerezésére is lehetséges. Ha több gépen is használjuk a Notezilla megoldását abban az esetben szinkronizálhatunk, ezzel azonnal rendelkezésre áll az összes korábban beírt jegyzetünk.

A szoftver egyszerre több feljegyzéshez is használható így mindenképp szükség lesz arra hogy azokat valamilyen módszerrel rendszerezzük, kereső funkciót is tartalmaz amivel akár azonnal megtalálható az a tartalom amire szükségünk van.

Feladat menedzser funkciót az Alternate Timer, illetve a VueMinder Lite nevű program támogat.

A Notezilla egy számítógépen történő feladatok menedzselésére használható szoftver amit jegyzet tömbként is lehet használni. A felhasználói felületén kezelt tartalmakat több módszerrel lehet rendszerezni, a kinézetét témákkal módosíthatjuk.

Notezilla Összefoglaló:

 • feladat menedzser program
 • jegyzet tömb funkció
 • telepítést nem igénylő verzióban is
 • skinezhető felhasználói felület
 • szinkronizáláshoz több gépre
 • választható rendszerezési módszerek
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.conceptworld.com/Notezilla


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Notezilla
Platform
Windows
Teljes ár
USD 29,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alarm Cron 1.12021-02-21 Alarm Cron 1.1 (0)
  Az Alarm Cron egy ingyenes feladat menedzser program amivel kényelmesebben lehet kezelni, illetve ütemezni a fontosabb feladatokhoz […]
 • Evernote 10.93.22024-06-20 Evernote 10.93.2 (0)
  Az Evernote segítségével azonnali jegyzeteket tudsz készíteni a legfontosabb gondolataidról szöveges formában. Opcionálisan arra is […]
 • Vivaldi Portable 6.8.3381.442024-06-20 Vivaldi Portable 6.8.3381.44 (0)
  A Vivaldi Portable egy telepítést nem igénylő, számos testreszabási lehetőséggel biztosított böngésző, ami a rugalmas […]
 • Mozilla Thunderbird 115.11.12024-06-02 Mozilla Thunderbird 115.11.1 (1)
  A Mozilla Thunderbird egy levelező kliens szoftver, ami segítségével egyetlen felületen tudjuk könnyedén szöveges üzeneteinket […]
 • Rainlendar Lite 2.21.1.1782024-06-02 Rainlendar Lite 2.21.1.178 (0)
  A Rainlendar Lite-al fontosabb napi eseményeidet, teendőidet tudod rendszerezni egy látványos megjelenést kölcsönző szoftver […]

Szólj hozzá