Irodai

Notezilla Portable 9.0.30

A Notezilla Portable egy telepítés nélkül használható feladat menedzser program ami egy profi megoldásként képes a fontosabb teendőinket eltárolni, illetve azokról riasztásokat készíteni. Az alkalmazással szinkronizálhatóak az elkészített jegyzek ami akár cetliként hozhatóak létre amihez képeket is fel lehet használni. A tevékenységeket akár helyi hálózaton el tudod küldeni.

Modern határidő napló kiegészítő amivel a Windows használónak szükséges definíció alján lehet a számítógépen létrehozni egy határidő, teendő listát. A Notezilla Portable számos extra szolgáltatással áll rendelkezésre, nem kell installálni. A szoftver Skin támogatással is használható ahol a jegyzettömbök kinézetét lehet módosítani.

A Notezilla Portable letöltése után egy tömörített mappából kell kibontani, konfigurálni, több számítógépen, illetve mobil eszközön is használható ahol azokat szinkronizálással támogatja, hogy az összes használt készüléken meg lehessen tekinteni a teendőket. A jegyzeteket meg lehet osztani azokkal a mobil, illetve Windows rendszert futtató felhasználókkal akikkel szükséges.

A program a jegyzetek létrehozását a Windows asztali területre tudja létrehozni ahol egy öntapadó jegyzettömb helyezhető el a szükséges területre.

A szöveges tartalmakhoz, illetve képekhez is felhasználható szoftver a jegyzetekhez modern színparaméterekkel képes az azok jellemzőit módosítani.

A feladatmenedzser program egy modern módszerrel tud értesítéseket megjeleníteni ahol csak az értesítéshez szükséges szöveg, kép fájlok betallózása szükséges, illetve a tevékenység időpontját kell meghatározni. A Notezilla Portable szoftverével rengeteg szövegformázási módszerrel rendelkezik ahol helyesírás ellenőrző funkcióval ellenőrizhetőek az elgépelt tartalmak.

Több módszerrel támogatja, hogy a létrehozott jegyzeteket rendszerezzük ahol azokhoz címkéket lehet azokhoz tervezni ami rengeteg jegyzet esetén kell az áttekinthető, kategorizálás biztosításához.

Windows rendszeren használható jegyzet, feladat menedzser program a VueMinder Lite, illetve a Joplin Portable ami a számítógépen történő lényegesebb határidős tevékenységek nyomon követéséhez érhető el.

A Notezilla Portable egy mobilra, illetve Windows rendszerre is beszerezhető feladat menedzser program. A szoftverrel a Windows asztalra lehet létrehozni egy papír jegyzet alapú értesítést ahol azokhoz akár korszerű téma beállításokkal elérhető paramétereket lehet létrehozni.

Notezilla Portable

Notezilla Portable Összefoglaló:

 • Határidő napló program
 • nem kell installálni
 • szöveges tartalmak, illetve fotók is használhatóak
 • több módszerrel is lehet kategorizálni a jegyzeteket
 • megosztható tartalmak
 • szinkronizálhatóak több eszközre
 • Windows, illetve mobilon is használható
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.conceptworld.com/Notezilla


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Notezilla Portable
Platform
Windows
Teljes ár
USD 29,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Joplin Portable 1.0.2002020-04-15 Joplin Portable 1.0.200 (0)
  A Joplin Portable egy kötelező szoftver olyan irodai feladatokat elvégzők számára akik néha olyan munkafolyamatokat végeznek el ami […]
 • ToDoList 8.3.32024-05-26 ToDoList 8.3.3 (0)
   A ToDoList segít kordában tartani feladatainkat és ha rá bízzuk a munkát, még értesít is minket. Ez a Free alkalmazás rengeteg […]
 • AceMoney Lite 4.37.22019-10-29 AceMoney Lite 4.37.2 (0)
  Az AceMoney Lite egy a pénzügyi tevékenységeink menedzselésére használható szoftver amivel áttekinthetőek, akár későbbi szituációra […]
 • Rainlendar Lite 2.21.1.1782024-06-02 Rainlendar Lite 2.21.1.178 (0)
  A Rainlendar Lite-al fontosabb napi eseményeidet, teendőidet tudod rendszerezni egy látványos megjelenést kölcsönző szoftver […]
 • Rainlendar Pro 2.21.1.1782024-06-02 Rainlendar Pro 2.21.1.178 (0)
  A Rainlendar Pro egy naptár program, amivel rendezett formában tudod nyomon követni azokat a fontos tevékenységeket amik előtted […]

Szólj hozzá