Blog

Notezilla Portable – telepítés nélkül használható feladat menedzser program

Az alkalmazás egy profi határidő napló program ami egy felhasználóbarát módszerrel képes rengeteg olyan tevékenységhez eltárolható feladat listákat létrehozni ami szinkronizálással, speciális kategorizálással érhető el. A Notezilla Portable telepítés nélkül használható.

A program egy korszerű határidő napló eszköz amivel mobil, illetve Windows rendszert futtatók felhasználók is el tudják érni az előzőleg elkészített határidő projektet. A szoftver kinézetét skinekkel lehet módosítani, a jegyzetekhez szöveges tartalmi, illetve képek is felhasználhatóak amivel a tartalmakat Windows asztali riasztás, illetve értesítés formájában lehet elérni.

A határidő napló szoftverrel egy dinamikus módszerrel lehet rendszerezni az adott időintervallumra definiált munkafolyamatokat, az értesítések készítésekor sablon beállítás módosítható kinézet, helyesírás ellenőrző is felfedezhető a szoftver szolgáltatás részeként.

Határidőnapló kezelő Windows, illetve Mobilra

A Notezilla Portable projekt tervezésekor leírást is létre lehet hozni ami egy korszerű funkciókkal létrehozott felhasználói felületen készíthető ahol címkéket, illetve leírásokat, címek létrehozásához fontos szolgáltatással próbálható ki.

A Notezilla Portable hordozható megoldását több gépen is használhatjuk ahol azt csak el kell indítani, létrehozhatjuk a határidős projekt tartalmat. A jegyzet készítő program innen szerezhető be.

Notezilla Portable – feladat menedzser szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Notezilla Portable – telepítés nélkül használható feladat menedzser program
Szerző
Leírás
Telepítés nélkül használható feladat menedzser Windows, illetve Mobilra amivel akár szöveg, illetve képek is felhasználhatóak. A Notezilla Portable egy ígéretes irodai eszköz

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá