Stopper, illetve ébresztőóra funkciót is biztosít az Alarm Cron határidőnapló program

Ingyenesen használható határidőnapló alkalmazás amivel egyedi riasztási profilok hozhatóak létre, így sokkal egyszerűbben lehet rengeteg egy adott időpontban elvégzendő tevékenységhez értesítéseket létrehozni. Az Alarm Cron modern indítófelülettel használható, ébresztőóraként, illetve stopperként is használható.

A szoftverrel egy profi tevékenység szervező eszközt használhatunk amivel néhány speciális funkció is kipróbálható, ilyen a stopper, illetve az ébresztőóra. A futtatásához néhány beállítást kell elvégezni, ilyen az időpont beállítása, illetve a jegyzet létrehozása ami a feladatokhoz szükséges mivel azokból több is lehet.

A szoftver egy dinamikusabb használhatósággal kipróbálható irodai megoldás, nem csak a hétköznapi feladatok értesítések szerinti eltárolására és az értesítésekhez használható, stopper szolgáltatással, illetve ébresztőóra kiegészítőt is kapunk.

Windows rendszeren futtatható feladat menedzser

A szoftver beállítása után a program a háttérben fut, az értesítéseket az általunk definiált paraméterekkel jeleníti meg. Ideális szoftver ha egy ingyenes határidő szervezőt kerestél, ami néhány extra szolgáltatással futtatható.

A feladat menedzser alkalmazást innen lehet beszerezni.

Windowsra, illetve Linux rendszerre is kifejlesztett feladat menedzser program ami egy rugalmas felhasználhatóságot támogat azok számára akik a számítógépen szeretnék egy feladat listán kezelni azokat.

Alarm Cron határidőnapló program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Stopper, illetve ébresztőóra funkciót is biztosít az Alarm Cron határidőnapló program
Szerző
Leírás
Ingyenes határidőnapló program ami stoppert is kapott, modern felhasználói felülettel próbálható ki. Az Alarm Cron egy megbízható alkalmazás akár a Linux használóknak is.

Kapcsolódó szoftverek