Irodai szoftver

Alarm Cron 1.1

Az Alarm Cron egy ingyenes feladat menedzser program amivel kényelmesebben lehet kezelni, illetve ütemezni a fontosabb feladatokhoz szükséges időintervallumot. A Free alkalmazás stopper, ébresztőóra funkciót is tartalmaz, jegyezek hozhatóak létre adott eseményekhez.

Ingyenes, nyílt forráskóddal beszerezhető szoftver azoknak akik rengeteg feladatot szoktak elvégezni, rendszerezni szeretnéd egy alkalmazással, hogy azokat ne felejtsd el. Az Alarm Cron ébresztőóraként is használható.

Az Alarm Cron letöltése, telepítése után, az első futtatásakor egy igen modern, dizájnos felhasználói felületen lehet a fontosabb beállításokat létrehozni.

A program több eszközt biztosít a normál határidő napló programoktól mivel nem csak a hétköznapi feladatok rendszerezett kategorizálására lehet kiválasztani, hanem néhány olyan funkciót is használhatunk amik esetleg hasznosak lehetnek. A szoftverrel egy ébresztőóra kiegészítő is használható ahol az általunk beállított időpontban tud értesítés formájában riasztani azért mivel egy meghatározott feladatot végre kell hajtanunk.

Ingyenes feladat menedzser az Alarm Cron

A szoftver, az Alarm Cron, a tevékenységekhez szükséges értesítések elkészítésekor egy leírás hozzáfűzésének a lehetőségét is támogatja igaz kötelező funkció mivel annak a meglétének az kihagyásával nem kapjuk meg azokat a szolgáltatásokhoz a támogatást ami ahhoz szükséges hogy az eredményeket áttekinthetőek tárolhassuk el.

Nem szükséges hogy komolyabb szakértelemmel rendelkezzen az a felhasználó aki kipróbálja, néhány percen belül be lehet állítani, csekély erőforrással rendelkezik.

Az Alarm Cron Windows, Linux rendszerrel használt PC-re is beszerezhető, ingyenes, szinte minden olyan funkciót használhatunk amik az adott szolgáltatás széles körűbb kezeléséhez szükséges.

A RemindMe, illetve a VueMinder Lite nevű szoftver próbálható ki ha nem azokat a funkciót tartalmazná mint amire szükség van, vagy az ígéretes alternatívák.

Az Alarm Cron egy profi határidős feladatokhoz használható szoftver ami egy dizájnos felhasználói felülettel áll rendelkezésre Windows, illetve Linux operációs rendszert futtatók számára. Jegyzetek támogatás, Stopper funkció, illetve ébresztőként is használhatjuk.

Alarm Cron

Alarm Cron Összefoglaló:

 • feladat menedzser alkalmazás
 • stopper funkció
 • modern lehetőségek
 • egyszerű beállítás
 • csekély erőforrás
 • Linux rendszerre is beszerezhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás: ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://github.com/bl00mber/alarm-cron


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Alarm Cron
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Rainlendar Lite 2.21.1.1792024-07-01 Rainlendar Lite 2.21.1.179 (0)
  A Rainlendar Lite-al fontosabb napi eseményeidet, teendőidet tudod rendszerezni egy látványos megjelenést kölcsönző szoftver […]
 • Twobird 1.0.512022-03-22 Twobird 1.0.51 (0)
  A Twobird egy modern határidőnapló, feladatmenedzser program amivel a fontosabb napi feladatainkat lehet rendszerezni. A Free […]
 • Task Coach 1.4.6.12021-01-10 Task Coach 1.4.6.1 (0)
  A Task Coach hétköznapi feladataink rendszerezésére használható ingyenes segédalkalmazás. Már hordozható változatban is! Profi […]
 • Joplin 1.0.2002020-04-16 Joplin 1.0.200 (0)
  A Joplin egy kényelmes napi tevékenységek figyelemmel kísérésére használható szoftver amivel rendszerezetten kezelhetőek azok a […]
 • Evernote 10.96.52024-07-12 Evernote 10.96.5 (0)
  Az Evernote segítségével azonnali jegyzeteket tudsz készíteni a legfontosabb gondolataidról szöveges formában. Opcionálisan arra is […]

Szólj hozzá