Irodai szoftver

Joplin 1.0.200

A Joplin egy kényelmes napi tevékenységek figyelemmel kísérésére használható szoftver amivel rendszerezetten kezelhetőek azok a feladatok amik fontosak. A modern felhasználói felülettel rendelkező program beépített keresőt, választható felhasználói felületet, illetve több hasznos beállítást is tartalmaz. Free alkalmazás.

Egy több platformra is beszerezhető igazán teljes körű határidő napló szoftver a Joplin. Jól tud jönni azok számára akik rendszeresen a számítógépükön kezelik a hétköznapi teendőiket.

A Joplin letölthető telepítés nélküli verzióban, az funkcionálisan szintén azokat az eszközöket tartalmazza mintha azt telepítenéd. Nem probléma ha Linux operációs rendszeren használnád mivel arra kifejlesztett kiadás is beszerezhető, vagy macOS verzió.

A szoftver a feladatok hozzáadásakor több módszert is biztosít, hogy azt rendszerezni tudd, címkéket adhatunk hozzá, leírások fűzhetőek hozzá, ezzel rengeteg hasznos információ áll rendelkezésre a szükséges teendőink dinamikusabb figyelemmel kíséréséhez.

A Joplin a leírás, a kezdő, illetve befejező dátum hozzáadását, illetve a figyelemmel kísérését támogatja a lehető leg-professzionálisabb módon ahol egy kiválóan összeállított szoftvert használhatunk. Egy alternatív megoldást biztosít ha egy másik szoftverből, esetleg az Evernote megoldásából szeretnéd importálni a korábban beállított tevékenységeidet, így sokkal kevesebb idő kell azért hogy a szoftvert be tudd állítani, illetve a Windows rendszert futtató eszközödön nyomon kísért feladataidat hatékonyabban tudd kezelni.

A szinkronizálás, illetve a másik platformra való áttérés a lehető legegyszerűbb, így az ingyenes, Joplin szabadon kipróbálható programmal azt a maximális eszköz támogatást kapjuk meg aminek köszönhetően soha nem maradunk le semmilyen fontos tevékenységről, azokat rendszerezetten a számítógépről lehet figyelemmel kísérned.

Határidőnapló feladatokat a VueMinder Lite, illetve az Alternate Timer nevű szoftver támogat, használhatóak, mivel rengeteg hasznos funkciót fedezhetünk fel a szolgáltatások listáján.

A Joplin egy nyílt forráskódú, több platformon is használható határidő napló szoftver amivel hatékonyan lehet a hétköznapi tevékenységeidet összeállítani, azokhoz olyan plusz információkat jegyzet formájában hozzáfűzni ami több ilyen esemény esetén az áttekinthetőséget teszi egyszerűbbé.

Joplin

Joplin Összefoglaló:

 • határidő napló program
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • Linuxra is
 • rengeteg plusz infó is hozzáadható
 • egyszerű használat
 • szinkronizálás másik platformról
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://joplinapp.org/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Joplin
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Rainlendar Lite 2.21.1.1792024-07-01 Rainlendar Lite 2.21.1.179 (0)
  A Rainlendar Lite-al fontosabb napi eseményeidet, teendőidet tudod rendszerezni egy látványos megjelenést kölcsönző szoftver […]
 • Twobird 1.0.512022-03-22 Twobird 1.0.51 (0)
  A Twobird egy modern határidőnapló, feladatmenedzser program amivel a fontosabb napi feladatainkat lehet rendszerezni. A Free […]
 • Alarm Cron 1.12021-02-21 Alarm Cron 1.1 (0)
  Az Alarm Cron egy ingyenes feladat menedzser program amivel kényelmesebben lehet kezelni, illetve ütemezni a fontosabb feladatokhoz […]
 • Task Coach 1.4.6.12021-01-10 Task Coach 1.4.6.1 (0)
  A Task Coach hétköznapi feladataink rendszerezésére használható ingyenes segédalkalmazás. Már hordozható változatban is! Profi […]
 • ToDoList 8.3.62024-07-14 ToDoList 8.3.6 (0)
   A ToDoList segít kordában tartani feladatainkat és ha rá bízzuk a munkát, még értesít is minket. Ez a Free alkalmazás rengeteg […]

Szólj hozzá