Evernote 10.45.18.3683

Az Evernote segítségével azonnali jegyzeteket tudsz készíteni a legfontosabb gondolataidról szöveges formában. Opcionálisan arra is lehetőség van, hogy ezzel a Free alkalmazással meg is oszd a felhőben majd azokat szinte bárhonnan el tudd érni. Több eszköz között automatikusan szinkronizálja a tartalmakat.

Ha napi szinten rengeteg teendőd van, nem tudsz mindent fejben tartani, az a legjobb ha azokat feljegyzed. Ha több helyen is tartózkodol, akkor neked ehhez a legjobb segítség az Evernote megoldása, ami több mint egy hagyományos jegyzetelő program.

A telepítésekor néhány alapvető adat megadása szükséges, ahol a felhasználói licencek elfogadásán kívül még annyit kell tenned, hogy az első indulásakor létrehozol egy fiókot. Ez inkább a szinkronizálás miatt lehet előnyös.

Az Evernote funkcióit tekintve azonnali, rögtönzött szöveg alapú jegyzeteket tudsz készíteni, majd azokat elmentve online is el lehet érni, akár mobilról. Maga a kezelőfelület igen egyszerű, modern, áttekinthető, célorientált felépítéssel biztosított.

A jegyzetek készítésekor a szövegbe hivatkozások is beilleszthetőek, de hogy teljes legyen a szolgáltatása képek, hangalapú, illetve bármilyen elem felhasználható ezen a területen.

Evernote beállítások:

Az Evernote beállítások panelja rengeteg egyedi megoldással el van látva, kézzel engedélyezhető neki hogy szinkronizáljon, tehát ha ezen képességére nem tartanánk igényt, nemes egyszerűséggel ez kikapcsolható. Az adatok összevetésének az időpontja is változtatható. Az automatizáltabb működtetés érdekében az egyes munkafolyamatokhoz saját billentyűparancsokat lehet hozzárendelni. Fájlok hozzáadásakor úgynevezett fogd és vidd módszerrel lehet külön elemeket hozzáadni.

Mint korábban említettük, az Evernote több platformra is elérhető, legyen az Windows, Android, vagy akár portable, telepítést nem igénylő változatban. Elérhető fizetősen is ami több opciót szolgáltat.

Ha hagyományos szöveges jegyzeteket szeretnél készíteni nincsenek ezen a területen extra igényeid, alternatívákkal is tudunk szolgálni. Ilyen az EditPad Lite vagy a szintén ingyenes LibreOffice. Komplett csomagként az OpenOffice használható, ami adatbázis, képlet készítőt is tartalmaz.

Az Evernote egy igazán remek és széleskörűen használható jegyzet készítő program amivel az elkészített összeállítás szinkronizálható a felhőbe azért hogy bárhonnan el lehessen érni. A prémium változata némileg több képességet tanúsít. Androidra is! 

Evernote

Evernote összefoglaló:

 • Jegyzet készítő alkalmazás
 • több platformra is elérhető
 • hordozható változatban is
 • speciális beállítási lehetőségek
 • szinkronizálás
 • fájlok képek, videók hozzáfűzése
 • fogd és vidd importálási mód
 • fiók létrehozása kötelező
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://evernote.com/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Evernote
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Evernote Portable 3.1.0.12122015-05-06 Evernote Portable 3.1.0.1212 (0)
  Az Evernote Portable egy telepítés nélkül használható jegyzetek készítésére alkalmas program. Ez a Free alkalmazás igény esetén azt […]
 • Dropbox 158.4.45642022-09-28 Dropbox 158.4.4564 (0)
  A Dropbox nevű free alkalmazással a felhőben tudod tárolni tartalmaidat, szinkronizálni, ideális Backup készítésére és az így tárolt […]
 • Alternate File Move 2.3202022-09-23 Alternate File Move 2.320 (0)
  Az Alternate File Move egy rendkívül praktikus fájlkezelő, segédprogram, amivel adott tartalmakat tudsz összehasonlítani ahogy csak […]
 • Alternate Archiver 4.3002022-09-23 Alternate Archiver 4.300 (0)
  Az Alternate Archiver egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amivel rengeteg nélkülözhetetlen feladatot el tudsz látni. Lehet vele […]
 • Google Drive 63.0.62022-09-23 Google Drive 63.0.6 (0)
  A Google Drive kliens szoftverével teljesen automatikusan szinkronizálni tudod fájljaidat, dokumentumaidat a számítógéped és a Drive […]