MyText 1.3.2

A MyText egy kis méretű, egyszerűen használható szövegszerkesztő program. A különlegessége hogy nem igényel telepítést, hordozható szoftver formájában futtatható. Az alábbi Free alkalmazással a szerkesztett dokumentumot akár titkosítani is lehet. Vele akár le is cserélheted az operációs rendszered beépített jegyzettömb funkcióját. TXT, ETXT formátumban ment.

Kifejezetten azok számára lehet hasznos a címben említett alkalmazás akik rögtönzött formában szeretnének szöveg formában jegyzeteket készíteni, szempont, hogy olyan programról legyen szó, amit nem kell telepíteni. A MyText nevű alkalmazással könnyen le tudod cserélni a Windows beépített jegyzettömb funkcióját.

A MyText letöltése után egy tömörített fájlt kapsz, amit szinte bármilyen az adott feladatra fejlesztett alkalmazással ki tudsz csomagolni ezt követően a szoftver azonnal használható. Az egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, csak Angol nyelven futtatható.

A MyText kezelőfelülete az átláthatóságra koncentrál. Könnyen használható, az operációs rendszer beépített jegyzettömb funkciójával összehasonlítva viszont több hasznos funkciót is fel lehet benne fedezni. A szerkesztetett szöveges tartalmat akár titkosíthatod így annak a tartalmához csak te tudsz hozzáférni.

A MyText beállításainál több szövegkódolási módszert is ki lehet választani, ha szükségesnek tartanád, azt ki is nyomtathatod ha az elkészült, erre külön menüpontot tartalmaz.

A legfontosabb funkciókat egy lenyíló menüponton belül lehet elérni. A beállításainál külön konfigurálható, hogy milyen menüelemeket jelenítsen meg. Így átláthatóbb formában futtatható, felhasználóbarát megközelítéssel.

A MyText kevés helyet igényel, így bőven marad kapacitás más alkalmazás számára is. Extra opciók, vágólap figyelés támogatás, automatikus dátum hozzáadása, adott szövegkörnyezet másolása, beillesztése, csere, keresés.

Szövegszerkesztőként használhatod még a FocusWriter, illetve a LibreOffice nevű alkalmazást. Egyszerűbb feladatok elvégzésre választhatod az EditPad Lite nevű szoftvert, ami HTML támogatást is biztosít a kipróbálói számára.

A MyText egy teljesen ingyenesen használható szövegszerkesztő program, amit opcionálisan a szöveges tartalom titkosítását is támogatja, nem igényel installálást sem. A legalapvetőbb funkciókat biztosítja, amire szüksége lehet egy átlagfelhasználónak. A Windows jegyzettömb leváltására is ideális.

MyText

MyText összefoglaló:

 • Szövegszerkesztő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • kis méret, csekély erőforrás igény
 • titkosítási lehetőségek
 • a jegyzettömb lecserélésére
 • vele kinyomtatható az elkészített dokumentum.
 • TXT, ETXT formátumban ment
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.filefriend.net/#MyText


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MyText
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • DoggyFtp 1.1.02017-06-25 DoggyFtp 1.1.0 (0)
  A DoggyFtp egy klasszikus két paneles FTP kliens alkalmazás, amivel a szokásos fájlkezelési feladatokat lehet végrehajtani. Fájlok […]
 • Subtitle Mechanic 2.0.12017-05-26 Subtitle Mechanic 2.0.1 (0)
  A Subtitle Mechanic egy nagyon egyszerűen használható filmfelirat program, a különlegessége hogy nem igényel telepítést, hordozható […]
 • Rejtjelező 2.22015-07-26 Rejtjelező 2.2 (0)
  A rejtjelező nevű free alkalmazással bizalmas tartalommal rendelkező szöveges állományokat tudsz könnyedén és rendkívül biztonságosan […]
 • Evernote 10.13.4.26072021-05-07 Evernote 10.13.4.2607 (0)
  Az Evernote segítségével azonnali jegyzeteket tudsz készíteni a legfontosabb gondolataidról szöveges formában. Opcionálisan arra is […]
 • SUMo Portable 5.12.122021-05-02 SUMo Portable 5.12.12 (0)
  A SUMo Portable telepített alkalmazásaink legújabb kiadásáról értesít minket, ez a hordozható változata. Mindamellett hogy Free […]