RJ TextEd 13.20

Az RJ TextEd egy szabadon kipróbálható, több ma népszerű szövegformázási nyelvet támogató forráskód szerkesztő szoftver, ami haladó ismeretekkel rendelkezők számára igen hasznos tud lenni. A program meglévő tartalmakhoz, új fájlok létrehozásához is felhasználható. HTML, TXT, JAVA, JavaScript formátumokhoz is. Magyar nyelvű, Free alkalmazás.

Egy ingyenes, rendkívül korszerű lehetőségeket tartalmazó professzionális irodai csomag a RJ TextEd, ami egy univerzális forráskód szerkesztő több népszerűbb formátumhoz.

A RJ TextEd letöltése után a program telepítésekor létrehozhatsz egy ikont az asztalon, illetve az első futtatásakor honosítható, Magyar nyelven használható, ennek köszönhetően sokkal könnyebben választható ki az általa támogatott funkciók.

RJ TextEd – Irodai alkalmazás csak haladóknak…

A forráskód szerkesztő szoftver két fő funkciót támogat. Vele új tartalmakat hozhatsz létre, vagy a meglévő fájljaidat szerkesztheted. Hatalmas előny, hogy a szoftver, vagyis az RJ TextEd rengeteg formátumot támogat, csak hogy a legfontosabb kiterjesztéseket említsük, HTML, TXT, JAVA, JavaScript is felfedezhető ezen a listán. A program egy beépített fájlkezelőt is tartalmaz, amivel azonnal betallózható a szerkesztendő fájl, a beállításoknál definiálható, hogy a paneles elrendezésű navigációs felületet milyen módszer szerint jelenítse meg.

Az RJ TextEd hordozható kiadásban is beszerezhető, a funkcióit tekintve szinte ugyan azokat a lehetőségeket kínálja, ezt a változatot már egy cserélhető adathordozóról is futtathatod több számítógépen.

Extra funkciók: Vágólap támogatás, FTP kliens, helyesírás ellenőrző funkció, fájl átnevezés, mozgatás, törlés. Beépített kereső funkció, több különleges beállítási lehetőség, amivel teljes mértékben a felhasználó igényeihez lehet azt igazítani.

Az RJ TextEd nevű alkalmazással megkezdett feladatokat egy projektben lehet elmenteni, majd az később folytatható, ha a szerkesztésére lesz szükség.

Forráskód szerkesztőként használható helyette a Notepad++ hagyományos szöveges dokumentumok létrehozásához a MyText.

Az RJ TextEd egy ingyenes, Magyar nyelvű, rengeteg funkciókínálattal rendelkező forráskód szerkesztő szoftver HTML, TXT, JavaScript fájlkiterjesztésekhez. Ha nem szeretnéd telepíteni hordozható kiadásban is be lehet szerezni.

RJ TextEd

RJ TextEd Összefoglaló:

 • Szövegszerkesztő alkalmazás
 • forráskód szerkesztő funkció
 • több népszerűbb fájlformátumhoz
 • fájlkezelő
 • hordozható változatban is elérhető
 • projektben menthető el a végeredmény
 • rengeteg speciális beállítás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.rj-texted.se/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
RJ TextEd
Platform
Windows / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RJ TextEd Portable 13.202018-05-30 RJ TextEd Portable 13.20 (0)
  Az RJ TextEd Portable minden olyan számítógép felhasználó számára hasznos tud lenni akik HTML, TXT, JavaScript, illetve egyéb ma […]
 • Alternate TextBrowser 4.0302021-07-22 Alternate TextBrowser 4.030 (0)
  Az Alternate TextBrowser egy forráskód szerkesztő szoftver ami rengeteg formátumot támogat. A Free alkalmazással a tartalmak […]
 • Notepad++ 8.1.42021-08-25 Notepad++ 8.1.4 (0)
  A Notepad++ ingyenesen használható rengeteg szövegformázási nyelvet támogató forráskód szerkesztő alkalmazás. HTML támogatással. Free […]
 • Notepad++ Portable 7.9.22021-01-01 Notepad++ Portable 7.9.2 (0)
  A Notepad++ Portable ingyenes, hordozható forráskód szerkesztő alkalmazás amivel HTML nyelven szerkesztheted állományaidat, kötelező […]
 • SeaMonkey 2.53.92021-08-26 SeaMonkey 2.53.9 (0)
  A SeaMonkey a Mozilla szárnyai alatt fejlesztett komplett szoftver csomag ami egy alkalmazáson belül több feladat ellátására is képes […]