RJ TextEd Portable 13.20

Az RJ TextEd Portable minden olyan számítógép felhasználó számára hasznos tud lenni akik HTML, TXT, JavaScript, illetve egyéb ma elterjedt forráskód formátumot szeretnének szerkeszteni, vagy készíteni. A Magyar nyelvű Free alkalmazást nem kell telepíteni, ez a hordozható kiadása.

Ha esetleg ismered, vagy korábban már használtad az alábbi forráskód szerkesztő szoftvert, a telepítést nem igénylő változatát szeretnéd kipróbálni, itt az RJ TextEd Portable, ami funkcionálisan teljesen ugyan azokat a lehetőségeket biztosítja mintha az alternatív, telepíthető változata mellett döntöttél volna.

Az RJ TextEd Portable letöltése után a speciális, önkicsomagoló .exe fájlt csak ki kell bontani egy szabad helyre, majd ezután a program gyakorlati használatával kell csak foglalkozni. A forráskód szerkesztő szoftver a Magyar nyelvi támogatáson kívül több igen hasznos előnnyel is rendelkezik, rengeteg formátumot támogat, sőt több különleges feladatot is elvégezhetsz vele.

Az RJ TextEd Portable nevű szoftverrel teljesen új fájlok hozhatóak létre forráskód formájában, ahol TXT, JavaScript, HTML kiterjesztés választható ki mentési formátumnak. A programmal természetesen egy korábban készített az előzőleg említett kiterjesztések szerkesztéséhez is több eszközt lehet igénybe venni. Rengeteg szövegformázási mód, FTP kliens, kedvencek támogatás rendszeresen szerkesztett fájlokhoz és még számos igen hasznos funkcióval jellemezhető. Felfedezhető még benne szintaxis szerkesztő, szöveg összehasonlítási Tools, tabulátor.

Az RJ TextEd Portable nevű alkalmazáshoz ha szükségessé válik, további kiegészítőket lehet hozzáadni, Skinezhető a felülete. A szoftver teljesen ingyenesen használható, akik a szóban forgó formátumok szerkesztésre kerestek egy megfelelő programot, néhány perc alatt ki lehet ismerni minden fontosabb lehetőségét.

Telepítés nélkül használható helyette a Notepad++ Portable igaz nem támogat annyi munkafolyamat lehetőséget de szintén ingyenes, PDF, HTML tartalmakhoz a PDFreactor egy remek választás. A dokumentum fájlok konvertálásához is tartalmaz minden fontosabb funkciót.

Az RJ TextEd Portable a népszerű forráskód szerkesztő alkalmazás hordozható változata, amivel nem csak a meglévő fájljaidat tudod szerkeszteni igen bőséges formátum támogatás mellett, hanem teljesen új tartalmakat is létrehozhatsz. Magyar nyelvű, a fájlokat egy projektben menti el.

RJ TextEd Portable

RJ TextEd Portable Összefoglaló:

 • Irodai alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • forráskód szerkesztő
 • HTML, TXT, JavaScript formátumokat is támogat
 • Paneles elrendezéssel fejlesztett fájlkezelő funkció
 • Beépített FTP kliens
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.rj-texted.se/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
RJ TextEd Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RJ TextEd 13.202018-05-29 RJ TextEd 13.20 (0)
  Az RJ TextEd egy szabadon kipróbálható, több ma népszerű szövegformázási nyelvet támogató forráskód szerkesztő szoftver, ami haladó […]
 • Alternate TextBrowser 4.0302021-07-22 Alternate TextBrowser 4.030 (0)
  Az Alternate TextBrowser egy forráskód szerkesztő szoftver ami rengeteg formátumot támogat. A Free alkalmazással a tartalmak […]
 • Notepad++ 7.9.22021-01-01 Notepad++ 7.9.2 (0)
  A Notepad++ ingyenesen használható rengeteg szövegformázási nyelvet támogató forráskód szerkesztő alkalmazás. HTML támogatással. Free […]
 • Notepad++ Portable 7.9.22021-01-01 Notepad++ Portable 7.9.2 (0)
  A Notepad++ Portable ingyenes, hordozható forráskód szerkesztő alkalmazás amivel HTML nyelven szerkesztheted állományaidat, kötelező […]
 • SeaMonkey 2.53.8.12021-07-22 SeaMonkey 2.53.8.1 (0)
  A SeaMonkey a Mozilla szárnyai alatt fejlesztett komplett szoftver csomag ami egy alkalmazáson belül több feladat ellátására is képes […]