FocusWriter Portable 1.7.6

A FocusWriter Portable egy telepítést nem igénylő kis méretű szövegszerkesztő program. A szoftver több mentési formátumot támogat, legyen az ODT, TXT, DOCX, RTF, FODT. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelvi támogatással használható. Extra opciók: Helyesírás ellenőrző, vágólap támogatás, skinezhető felület, integrált kereső szöveges tartalmak eléréséhez.

Ha egy olyan irodai alkalmazást keresel, amivel kis erőforrás mellett tudsz szövegszerkesztési feladatokat ellátni, fontos hogy ingyenes legyen, Magyar nyelvű, ne kelljen telepíteni, itt a FocusWriter Portable. A szoftver a népszerű szövegszerkesztő alkalmazás telepítést nem igénylő változata.

A FocusWriter Portable letöltése után a kapott tömörített fájl kicsomagolása után szinte azonnal használható állapotba kerül, biztosítja azokat a funkciókat, amit a hagyományos installálható változat kínál.

Mivel a FocusWriter Portable Magyar nyelvi támogatással is bír, így maga a használata sem bonyolult, akárcsak a beállítása, ami természetesen nem kötelező, hisz alapértelmezett konfigurációval is optimális közeget teremt a szóban forgó feladathoz.

A FocusWriter Portable igaz funkcionálisan nem veszi fel a versenyt a nagyobb márkanévvel bíró irodai alkalmazásokkal, de ettől függetlenül mégis megéri kipróbálni, mivel rengeteg különleges funkciót biztosít. A számos szövegformázási módon kívül, használhatsz különleges szimbólumokat, korábban megnyitott fájl esetén kereshetsz adott szöveges tartalmakat. Szükség esetén a helyesírás is ellenőrizhető.

A kinézete skinekkel lehet megváltoztatni. Az alkalmazás alapértelmezetten teljes képernyős módban fut, így egyszerűbb áttekinthetőbb használatra nyílik mód. Szükség esetén ez az opció kikapcsolható. Támogatott, kezelt fájlformátumok: ODT, TXT, DOCX, RTF, FODT.

Mivel a FocusWriter Portable-t nem kell telepíteni, így több gépen is futtatható egy cserélhető adathordozóról.

Telepítést nem igénylő megfelelőjeként használhatod helyette az SSuite Office Portable nevű programot.

A FocusWriter Portable a népszerű szövegszerkesztő alkalmazás telepítést nem igénylő változata. Tulajdonságok: helyesírás ellenőrző, vágólap támogatás, Magyar nyelv, skinezhető felület, könnyű használhatóság. Teljesen ingyenes, ígéretes megoldás mivel rengeteg hasznos eszköz fedezhető fel a használóknak. 

FocusWriter Portable

FocusWriter Portable összefoglaló:

 • Szövegszerkesztő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • helyesírás ellenőrző
 • testre szabható kinézet ( skin)
 • beépített szövegkereső funkció
 • több népszerűbb mentési formátumot ismer
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://gottcode.org/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FocusWriter Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FocusWriter 1.7.62020-04-21 FocusWriter 1.7.6 (0)
  A FocusWriter egy kis méretű, minimális opciókat biztosító szövegszerkesztő program. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelvi […]
 • Calibre 5.10.12021-01-22 Calibre 5.10.1 (0)
  A Calibre egy professzionális E-Book olvasó és kereső alkalmazás ami Magyar nyelven támogatja a szóban forgó feladat kivitelezését. […]
 • Balabolka Portable 2.15.0.7672021-01-07 Balabolka Portable 2.15.0.767 (2)
  A Balabolka Portable megfelelő eszköz, hogy szövegeket audió tartalomként tudj kezelni. Az alábbi Free alkalmazás egy szövegfelolvasó […]
 • Balabolka 2.15.0.7672020-12-29 Balabolka 2.15.0.767 (4)
  A Balabolka egy szöveges tartalmak audió állománnyá átalakítására képes szoftver. Szövegfelolvasó funkciójával akadály mentesítheted […]
 • streamWriter 5.5.102020-08-09 streamWriter 5.5.10 (0)
  A streamWriter Online rádióállomások felvételére használható ingyenes szoftver. Kategorizálási lehetőséget, automatikus figyelést, […]