Writer - Tags - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Writer

 • A FocusWriter egy kis méretű, minimális opciókat biztosító szövegszerkesztő program. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelvi támogatással is bír, számos szövegformázási lehetőséget, szimbólumok használatának a lehetőségét is elérhetővé teszi. Beépített keresővel, vágólap kezelési opciókat szolgáltat, helyesírás ellenőrzővel. TXT, ODT, DOCX, RTF, FODT formátumban ment.

  FocusWriter 1.7.2

  A FocusWriter egy kis méretű, minimális opciókat biztosító szövegszerkesztő program. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelvi támogatással is bír, számos szövegformázási lehetőséget, szimbólumok használatának a lehetőségét is elérhetővé teszi. Beépített keresővel, vágólap kezelési opciókat szolgáltat, helyesírás ellenőrzővel. TXT, ODT, DOCX, RTF, FODT formátumban ment.

  olvasd tovább...

 • A FocusWriter Portable egy telepítést nem igénylő kis méretű szövegszerkesztő program. A szoftver több mentési formátumot támogat, legyen az ODT, TXT, DOCX, RTF, FODT. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelvi támogatással használható. Extra opciók: Helyesírás ellenőrző, vágólap támogatás, skinezhető felület, integrált kereső szöveges tartalmak eléréséhez.

  FocusWriter Portable 1.7.1

  A FocusWriter Portable egy telepítést nem igénylő kis méretű szövegszerkesztő program. A szoftver több mentési formátumot támogat, legyen az ODT, TXT, DOCX, RTF, FODT. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelvi támogatással használható. Extra opciók: Helyesírás ellenőrző, vágólap támogatás, skinezhető felület, integrált kereső szöveges tartalmak eléréséhez.

  olvasd tovább...

 •  Internetes rádiócsatornák felvételét végrehajtani tudó ingyenes alkalmazás a streamWriter Portable. Tud ütemezve futni, lejátszani, kedvencekbe kategorizálni. Ez a hordozható változat.

  streamWriter Portable 4.9.0.1

   Internetes rádiócsatornák felvételét végrehajtani tudó ingyenes alkalmazás a streamWriter Portable. Tud ütemezve futni, lejátszani, kedvencekbe kategorizálni. Ez a hordozható változat.

  olvasd tovább...

 • Online rádióállomások felvételére használható ingyenes szoftver a streamWriter. Kategorizálási lehetőséget, automatikus figyelést, továbbá sávszélesség korlátozást is biztosít. Ütemezhető.

  streamWriter 4.9.0.1

  Online rádióállomások felvételére használható ingyenes szoftver a streamWriter. Kategorizálási lehetőséget, automatikus figyelést, továbbá sávszélesség korlátozást is biztosít. Ütemezhető.

  olvasd tovább...