Irodai

Alternate TextBrowser Portable 4.250

Az Alternate TextBrowser Portable egy HTML, XML, PHP, JAVA, JS, INI, SHELL formátumokhoz használható forráskód szerkesztő szoftver amit nem szükséges installálni. A Free alkalmazás haladó ismeretekkel rendelkezőnek az összes fontosabb funkcióhoz hozzáférést biztosít. Módosítható felhasználói felület, Magyar nyelv, néhány plusz funkció amivel egyéb feladatok futtatásához szükséges kiegészítőket is használhatunk.

A szoftverrel egy egyszerűen használható, modern szolgáltatások elérése alapján létrehozott megoldást lehet használni amivel haladó ismerettel rendelkezők tudnak forráskód alapú tartalmak szerkesztését, illetve az azok megtekintését elvégezni. Az Alternate TextBrowser Portable telepítés nélkül futtatható.

Az Alternate TextBrowser Portable letöltése után a szoftver egy tömörített mappában található aminek a használatához csak ki kell bontani majd futtatni kell. Telepíthető kiadásban is beszerezhető. Az alkalmazás Magyar nyelvi támogatással áll rendelkezésre, de lehetséges hogy a beállításoknál azt kézzel kell beállítani.

A forráskódok módosítása sokkal kényelmesebb Windows rendszeren mivel csak azokat a funkciókat tartalmazza amik a használatához fontosak.

Az Alternate TextBrowser Portable HTML, XML, PHP, JAVA, JS, INI, SHELL fájlokhoz használható amiknek a megtekintésére, illetve az azok módosítására és új fájlok létrehozására használható. A szoftver profilos gyors hozzáférést biztosít néhány olyan előre integrált szerkesztési menüponthoz amik gyakrabban használtak, így az azok használata kevesebb időt vesz majd igénybe. Gyorsbillentyűs kombinációkkal lehet elérni néhány fontosabb szolgáltatást, szöveges tartalmak másolása, keresés, csere, kis és nagybetűs szavak formázása amihez csak a program integrált funkciója kell.

A forráskód kezelő programmal szüneteltethető, illetve ismét folyatni lehet a fájlok szerkesztését.

A gépre eltárolt mappában néhány egyéb alkalmazást is felfedezhetünk amik többek között az Alternate Calculator, Tool MathSolver, Tool Memo, amiket az Alternate TextBrowser Portable felhasználói felületéről is futtathatunk.

Az Alternate TextBrowser Portable egy ingyenes, telepítés nélkül használható forráskód szerkesztő program ami egy hatékony irodai kiegészítő azok számára akik az előzőleg listázott fájlformátumok szerkesztéséhez kerestek egy olyan alkalmazást amivel minden fontosabb funkciót használhatunk.

Alternate TextBrowser Portable

Alternate TextBrowser Portable Összefoglaló:

Alternate TextBrowser Portable letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Alternate TextBrowser Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate TextBrowser 4.2502024-03-02 Alternate TextBrowser 4.250 (0)
  Az Alternate TextBrowser egy forráskód szerkesztő szoftver ami rengeteg formátumot támogat. A Free alkalmazással a tartalmak […]
 • Notepad++ 8.6.82024-06-04 Notepad++ 8.6.8 (0)
  A Notepad++ ingyenesen használható rengeteg szövegformázási nyelvet támogató forráskód szerkesztő alkalmazás. HTML támogatással. Free […]
 • Alternate Archiver 4.5402024-06-04 Alternate Archiver 4.540 (0)
  Az Alternate Archiver egy univerzális fájlkezelő alkalmazás, amivel rengeteg nélkülözhetetlen feladatot el tudsz látni. Lehet vele […]
 • Alternate Archiver Portable 4.5402024-06-04 Alternate Archiver Portable 4.540 (0)
  Az Alternate Archiver Portable egy telepítés nélkül használható fájlkezelő, fájlasszisztens program, amivel a számítógépen tárolt […]
 • Notepad++ Portable 8.6.82024-06-04 Notepad++ Portable 8.6.8 (0)
  A Notepad++ Portable ingyenes, hordozható forráskód szerkesztő alkalmazás amivel HTML nyelven szerkesztheted állományaidat, kötelező […]

Szólj hozzá