Alternate QR Code Generator 1.680

Az Alternate QR Code Generator egy igazán egyszerűen és széleskörűen használható QR kód generátor program. Teljes Magyar nyelvi támogatást élvez, emellett a vele készített fájlokat teljes mértékben testre lehet szabni. Menteni BMP, JPG, GIF formátumba tud.

Mivel ma már egyre többször találkozhatunk QR kódokkal, adott területtől függően felmerülhet annak az igénye, hogy mi is sajátokat készítsünk abba olyan információkat helyezzünk el amit majd később meg tudunk osztani a barátainkkal. Az Alternate QR Code Generator egy teljesen ingyenesen használható, pontosan az adott munkafolyamatra összpontosító szoftver, ami a kialakítása révén akár a kezdők számára sem okoz problémát, amellett hogy könnyen használható, teljes mértékben az igényekhez igazítható a végeredmény kinézete, elrendezése.

Az Alternate QR Code Generator letöltése és első indítása után egy igazán egyszerű felhasználói felület fogad, ahol azonnal neki is láthatsz az első QR kód létrehozásának. Szerencsére a fejlesztőnek hála teljes Magyar nyelvi támogatással biztosított, így a honosítás is megoldott.

Az Alternate QR Code Generator elsősorban honlap hivatkozások QR kóddá alakításához megfelelő, természetesen egyéb hasonló jellegű szöveges tartalmak is belecsempészhetőek.

A használatához csak annyit kell tenni, hogy a szöveg mezőbe beillesszük azt a hivatkozást, vagy szabadon korábban kiválasztott szövegkörnyezetet, majd a megjelenítési beállításoknál megadjuk a háttérszínt, kódolási módot, előtér színt, pixel szélességet. A színek kiválasztásához egy speciális színszedőt is szolgáltat. A végeredményt, több népszerűbb képformátumban is el lehet menteni, legyen az GIF, JPG, JPEG, BMP.

Természetesen az Alternate QR Code Generator meg tudja nyitni a vele korábban létrehozott ilyen jellegű képeket, ezek szerkeszthetőek, ez sem tekinthető negatívumnak. Használhatod még helyette a QR-Code Studio nevű programot.

Az Alternate QR Code Generator egy igen hasznos alkalmazás, amivel pillanatok alatt tudsz a számítógépeden saját QR kódokat készíteni akár hivatkozások felhasználásával. A könnyű használaton és az ingyenességen felül a Magyar nyelvi támogatás is mellette szól.

Alternate QR Code Generator

Alternate QR Code Generator összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Alternate QR Code Generator
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • QR-Code Studio 2.0.235312020-12-28 QR-Code Studio 2.0.23531 (0)
  A QR-Code Studio egy minden felhasználói igényt teljes mértékben kielégíteni képes QR kód generátor program. A széleskörű […]
 • Alternate Pic View Portable 2.4702017-10-23 Alternate Pic View Portable 2.470 (0)
  Az Alternate Pic View Portable a népszerű képkezelő program telepítést nem igénylő kiadása. A szoftvernek köszönhetően számos hasznos […]
 • CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator 1.1.1.172017-02-27 CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator 1.1.1.17 (0)
  A CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator egy asztali számítógépekre tervezett QR kód olvasó, illetve készítő program. Az alábbi […]
 • Free QR Creator 1.12016-11-25 Free QR Creator 1.1 (0)
  A Free QR Creator segítségével komolyabb szakértelem hiányában is tudsz QR kódokat készíteni, majd azt több ma elterjedt […]
 • Alternate Pic View 3.0702021-06-05 Alternate Pic View 3.070 (0)
  Az Alternate Pic View egy képszerkesztő, nézegető alkalmazás, amivel meglévő fotóidat tudod editálni. Természetesen vele új […]