Easy Barcode Creator 2.2.6

Az Easy Barcode Creator nevű program segítségével könnyedén készíthetsz szöveges tartalmak felhasználásával QR kódokat, illetve Barcode-okat, ( vonalkódokat ). Az alkalmazás különlegessége, hogy rengeteg speciális beállítást, testre szabási opciót biztosít, így minden felhasználó megtalálhatja a számítását benne aki erre a feladatra keres egy célalkalmazást. Menteni BMP, PNG, GIF, TIFF, EMF, SVG, PS képformátumban tud.

Egy igen hasznos, különleges funkciót biztosító segédalkalmazás az Easy Barcode Creator, amivel komolyabb szakértelem hiányában is létre tudsz hozni Barcode-okat. Amiben kiemelkedik a hasonló feladatra tervezett alkalmazások közül, az a tulajdonság, hogy igen részletesen teste lehet szabni a végeredményt.

Az Easy Barcode Creator letöltésének a végrehajtása után szinte néhány kattintással installálhatod, itt szükség esetén ikont is létre lehet hozni az asztalon, ezt külön a telepítés során ki kell jelölni.

Az alkalmazás kezelőfelülete viszonylag egyszerű, átlátható, az adott feladatkörhöz optimális kinézetet biztosít így szinte azonnal kiismerhető minden fontosabb, biztosított funkció.

A használata során kizárólag annyit kell tenni, hogy az indítást követően a kezelőfelületén az általa biztosított területre megadod azt a szöveget, vagy akár hivatkozást amit fel szeretnél használni. A szoftver igen kevés erőforrás igénnyel bír, azonnali előnézeti lehetőséget biztosít a végeredményről, így még a mentés előtt lehetőség van korrekciókra.

Az egyéb lehetőségeire kitérve lehetőség van az így generált Barcode-ot forgatni, előre kiválasztani a kívánt színvilágot, méretet, illetve a kódtípust. Ezt egy legördülő listán lehet kiválasztani, itt opcionálisan QR kód is kiválasztható.

Az Easy Barcode Creator BMP, PNG, GIF, TIFF, EMF, SVG, PS formátumban tudja menteni az így generált tartalmat.

Közel azonos funkcionalitással bír az ingyenesen használható Alternate QR Code Generator, igaz az esetében kevesebb mentési formátum áll rendelkezésre. Professzionális megfelelőjeként a QR-Code Studio használható.

Az Easy Barcode Creator egy különleges segédprogram, amivel QR Kódokat, illetve Barcode-okat készíthetsz szöveges tartalmakból, akár hivatkozásokat is felhasználhatsz. Számos képformátumban lehet menteni a végeredményt. Ingyenes használat esetén a mentett fájlon vízjelet helyez el. Ez otthoni felhasználás esetén nem zavaró.

Easy Barcode Creator

Easy Barcode Creator Összefoglaló:

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Easy Barcode Creator
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
34,96 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free QR Creator 1.12016-11-25 Free QR Creator 1.1 (0)
  A Free QR Creator segítségével komolyabb szakértelem hiányában is tudsz QR kódokat készíteni, majd azt több ma elterjedt […]
 • QR-Code Studio 2.0.235312020-12-28 QR-Code Studio 2.0.23531 (0)
  A QR-Code Studio egy minden felhasználói igényt teljes mértékben kielégíteni képes QR kód generátor program. A széleskörű […]
 • ByteScout BarCode Generator 4.61.0.9562017-08-30 ByteScout BarCode Generator 4.61.0.956 (0)
  A ByteScout BarCode Generator egy speciális segédprogram amivel vonalkódokat tudsz készíteni. A szoftver az összes ma ismertebb […]
 • Zint Barcode Studio 2.6.02017-05-14 Zint Barcode Studio 2.6.0 (0)
  A Zint Barcode Studio nevű program segítségével vonalkódokat tudsz készíteni, majd azt kép formájában menthető el. Az alábbi Free […]
 • CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator 1.1.1.172017-02-27 CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator 1.1.1.17 (0)
  A CodeTwo QR Code Desktop Reader & Generator egy asztali számítógépekre tervezett QR kód olvasó, illetve készítő program. Az alábbi […]