Autorun Organizer 5.12

Az Autorun Organizer segítségével konfigurálhatóvá válnak az automatikusan induló programok listája. Az alábbi Free alkalmazás részletes statisztikát is szolgáltat arról, hogy az egyes összetevők mennyi időt igényelnek. Neki köszönhetően lehetőség van vele a Windows gyorsítására. Profi Startup Manager.

Ha rengeteg szoftvert futtatsz a számítógépeden, azok bizony el is indulnak a PC betöltődésének a pillanatában, ez számos lassulást tud előidézni. Nem csak hogy nehezebben fognak tudni futni az aktuálisan kívánt szoftvereid, de még a Windows indulása is több időt fog igényelni. Az automatikusan betöltődő szoftverek, programok optimalizálására egy kiváló tervezés az Autorun Organizer ami teljesen ingyenesen használható.

Kis erőforrás, egyszerű kezelhetőség jellemzi, de sajnos Magyar nyelven nem futtatható. A program, vagyis az Autorun Organizer installálása igen gyors, ráadásul alapvető kérdések megválaszolását igényli csak ahol egy beépített varázslófelület navigál végig az egyes lépéseken.

Igen egyszerű, áttekinthető, informatív felhasználói felület jellemzi az Autorun Organizer nevű applikációt, az egyes menüpontok érthető elnevezés formájában kaptak benne helyet. Túl sok extra funkciót nem tartalmaz, kizárólag az adott feladatkörre összpontosít.

Autorun Organizer – Hatékony indítópult kezelő

Az Autorun Organizer első indulását követően automatikusan felkutatja és kilistázza az összes telepített alkalmazást, illetve az időzítetten futó folyamatokat. Egy korszerű indítópult kezelő program az adott területen.

Szerencsére olyan hasznos lehetőségek is helyet kaptak benne, mint az egyes folyamatok betöltődésének az idejének a kilistázása, így könnyen el tudod dönteni, hogy mit érdemes eltávolítani erről a területről.

Mindamellett hogy az Autorun Organizer támogatja a meglévők konfigurálását, abban is segít, hogy új feladatokat, vagy alkalmazásokat adjunk hozzá, így azokat az elemek is automatizálni tudjuk amit azt korábban nem lehetett megvalósítani.

Az adott elemre kattintva az könnyen törölhető, illetve itt megjelenítésre kerül a szoftver teljes elérési útvonala. Az Autorun Organizer egyéb szolgáltatásai részeként mód van arra hogy módosítani lehessen azok prioritását, így késleltetni is tud, ez akkor lehet hasznos ha nem szeretnénk, hogy mindent egyszerre zúdítsunk a Windows nyakába bootoláskor. Vele gyorsabb indulást tudsz elérni.

Hasonló megoldást szolgáltat a Startup Delayer vagy a Startup Manager megoldása, őket is érdemes kipróbálni. Az egyik legnépszerűbbnek az Autoruns tekinthető.

Összességében nézve az Autorun Organizer egy ingyenes, könnyen kezelhető Startup Manager, amivel némiképp gyorsítani tudod a Windows betöltődését, új elemek hozzáadására, késleltetésre is képes.

Autorun Organizer képgaléria:

Autorun Organizer

 

Autorun Organizer összefoglaló:

 • Startup Manager
 • Windows gyorsítás
 • a betöltődés idejének megjelenítése szoftverenként
 • Új feladatok hozzáadása
 • meglévők adminisztrálása
 • áttekinthető, könnyed felhasználói felület
 • késleltetés
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.chemtable.com/autorun-organizer.htm

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Autorun Organizer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Reg Organizer 8.802021-10-23 Reg Organizer 8.80 (0)
  A Reg Organizer egy igazán sokrétűnek tekinthető karbantartó szoftver, amivel gyorsítani lehet a Windows működését. Többek között […]
 • Reg Organizer Portable 8.802021-10-23 Reg Organizer Portable 8.80 (0)
  A Reg Organizer Portable egy telepítés nélkül használható univerzális karbantartó szoftver, ami Magyar nyelven is tud. Az alkalmazás […]
 • Autoruns Portable 14.052021-10-14 Autoruns Portable 14.05 (0)
  Az Autoruns Portable egy Startup Manager szolgáltatásokat biztosító Free alkalmazás, vele gyorsabbá, áttekinthetővé válnak a futó […]
 • Autoruns 14.052021-10-14 Autoruns 14.05 (0)
  Az Autoruns segítségével megtekintheted hogy milyen folyamatok indulnak el automatikusan a Windows betöltődésekor, ezt a Free […]
 • HiBit Startup Manager 2.2.252021-01-03 HiBit Startup Manager 2.2.25 (0)
  A HiBit Startup Manager nevű programmal áttekinthető minden olyan folyamat amik az operációs rendszerrel együtt töltődnek be. […]