Autorun Organizer – Indítópult kezelő Virustotal kliens kiegészítővel

A szoftver kipróbálása esetén egyszerre több Windows feladatot tudsz elvégezni, amik döntő többségében teljesítménnyel kapcsolatos munkafolyamatoknál hasznosíthatunk. Az indítópult kezelő egy víruskereső klienst is tartalmaz az ismeretlen folyamatok analizálásának az érdekében. Ezt a Autorun Organizer a Virutotal szolgáltatással kínálja használatra.

Mindenre kiterjedő jelentést tud készíteni azokról a szoftverekről amik teljesen automatikusan indulnak el a Windows betöltődésének a pillanatában, azt értelemszerűen szerkeszteni is lehet. Ezzel akár teljesítmény változás tapasztalható, gyorsabb lesz a Windows mivel leállítjuk a nem használt programokat. A rövidebb betöltési idő kevesebb erőforrás igényt eredményez, mivel nincsenek jelen azok a fölösleges szolgáltatások amiket csak esetenként veszünk igénybe. Az Autorun Organizer fejlett indítópult kezelőjével felismerhetőek azok a folyamatok amik esetleg ismeretlen forrásból származnak egy esetleges kéretlen szoftver telepítés részeként futnak. Az alkalmazás Virustotal kliensével az ellenőrizhető, egyfajta másodlagos védvonalként is hasznos lehet. Adott helyzettől függően csak egyszer kell konfigurálni. Az Autorun Organizer telepítésekor további kiegészítőt tölthet le, ez tiltható ha nem tartanánk rá igényt. A szoftver legújabb kiadása innen szerezhető be.

Autorun Organizer – indítópult kezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Autorun Organizer – Indítópult kezelő Virustotal kliens kiegészítővel
Szerző
Leírás
Kiváló támogatottsággal rendelkező, könnyen használható indítópult kezelő szoftver Windows rendszerre: Autorun Organizer

Kapcsolódó szoftverek