Windows Tools

Argente Autorun 3.1.1.0

Az Argente Autorun segítségével jelentősen le tudod rövidíteni a gép indulását néhány egyszerű lépés követésével. Ez a Startup Manager támogatja, hogy az automatikusan betöltődő szolgáltatásokat is adminisztrálni tudd. Magyar nyelven használható. Free alkalmazás.

Rengeteg olyan alkalmazás, szolgáltatás indulhat el a számítógép betöltődésekor, amik akár teljesen fölöslegesnek tekinthető. Ha a nélkülözhetőeket letiltod a gép nem csak hogy gyorsabban fog elindulni, hanem több erőforrás marad a fontosabb alkalmazásaid számára. Természetesen a Windows is biztosít erre külön beállítási lehetőséget, de ha te ettől több beállításra tartasz igényt, akkor kipróbálhatod az Argente Autorun nevű szoftvert. Egyszerűen használható.

Az Argente Autorun letöltése után a telepítés végeztével opcionálisan regisztrálható, így némileg több funkciót lehet belőle kihozni.

Az első futtatás alkalmával az Argente Autorun automatikusan felkutat minden korábban telepített programot, amit egy áttekinthető, rendszerezhető listán sorol fel. Csak annyit kell tenni a rendeltetésszerű használat érdekében, hogy kiválasztod azokat a korábban telepített szoftvereket, amiket ritkán használsz, azokat letiltod.

Tartalmaz egy beépített keresőt, ami akkor lehet hasznos, ha rengeteg alkalmazásról van szó. Mint korábban említettük, a felsorolt Startup szolgáltatásokat több módszer szerint is ki tudja listázni, legyen az betűrend szerinti kategorizálás. Akik arra tartanak igényt, ezt el lehet menteni jelentések formájában.

Az Argente Autorun természetesen abban is ideális segítség, hogy új szolgáltatásokat, tudjunk létrehozni ezen a területen, illetve áttekinthetőek legyenek az időzített feladatok biztosítván az azok adminisztrálásának a lehetőségét.

Az Argente Autorun néhány beépített témát is tartalmaz, amivel a megjelenése változtatható meg.

Alternatívájaként használhatod még helyette a Startup Master megoldását, vagy az Autorun Organizer-t ami jelentéseket is tud arról biztosítani, hogy az egyes folyamatok mennyi időt vesznek el a Boot időből.

Az Argente Autorun minimális szaktudás mellett teszi lehetővé, hogy gyorsítani tudd a PC indulását, azáltal hogy letiltod az összes fölöslegesen betöltődő szolgáltatást, folyamatot. Nem csak hogy ingyenes, hanem Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik.

Argente Autorun

Argente Autorun összefoglaló:

 • Startup Manager program
 • az ütemezett feladatok áttekintéséhez
 • egyszerű használat
 • menthető jelentések
 • skin támogatás
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat: ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://argenteutilities.com/en

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Argente Autorun
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Autorun Organizer 5.412024-07-05 Autorun Organizer 5.41 (0)
  Az Autorun Organizer segítségével konfigurálhatóvá válnak az automatikusan induló programok listája. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Autoruns 14.11.02024-02-07 Autoruns 14.11.0 (0)
  Az Autoruns segítségével megtekintheted hogy milyen folyamatok indulnak el automatikusan a Windows betöltődésekor, ezt a Free […]
 • Autoruns Portable 14.11.02024-02-07 Autoruns Portable 14.11.0 (0)
  Az Autoruns Portable egy Startup Manager szolgáltatásokat biztosító Free alkalmazás, vele gyorsabbá, áttekinthetővé válnak a futó […]
 • Task Manager DeLuxe 4.8.5.02024-07-16 Task Manager DeLuxe 4.8.5.0 (0)
  A Task Manager DeLuxe egy telepítés nélkül használható folyamat, Process, hálózat figyelő program, amivel azok szükség esetén […]
 • HiBit Startup Manager 2.6.452024-07-08 HiBit Startup Manager 2.6.45 (0)
  A HiBit Startup Manager nevű programmal áttekinthető minden olyan folyamat amik az operációs rendszerrel együtt töltődnek be. […]

Szólj hozzá