Tags - Argente Software termékek - SzoftHub.hu

Argente Software

 • Az Argente Autorun segítségével jelentősen le tudod rövidíteni a gép indulását néhány egyszerű lépés követésével. Ez a Startup Manager támogatja, hogy az automatikusan betöltődő szolgáltatásokat is adminisztrálni tudd. Magyar nyelven használható. Free alkalmazás.

  Argente Autorun 3.1.1.0

  Az Argente Autorun segítségével jelentősen le tudod rövidíteni a gép indulását néhány egyszerű lépés követésével. Ez a Startup Manager támogatja, hogy az automatikusan betöltődő szolgáltatásokat is adminisztrálni tudd. Magyar nyelven használható. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • Az Argente Uninstall Programs segít, hogy a korábban telepített, elavult szoftvereidet, egyszerűen és gyorsan törölni tudd, tartalmaz egy úgynevezett javítási opciót is, amivel az esetlegesen hibásan működő programok javíthatóak. Az általa felsorolt alkalmazásokat, rengeteg elgondolás szerint tudja csoportosítani, az egyszerűbb átláthatóság érdekében. Támogatja a böngésző bővítmények, illetve a Windows Store elemeinek az uninstallálását is. Free alkalmazás, Magyar nyelvű. Rendszer visszaállítási pontot is tud készíteni.

  Argente Uninstall Programs 3.1.1.5

  Az Argente Uninstall Programs segít, hogy a korábban telepített, elavult szoftvereidet, egyszerűen és gyorsan törölni tudd, tartalmaz egy úgynevezett javítási opciót is, amivel az esetlegesen hibásan működő programok javíthatóak. Az általa felsorolt alkalmazásokat, rengeteg elgondolás szerint tudja csoportosítani, az egyszerűbb átláthatóság érdekében. Támogatja a böngésző bővítmények, illetve a Windows Store elemeinek az uninstallálását is. Free alkalmazás, Magyar nyelvű. Rendszer visszaállítási pontot is tud készíteni.

  olvasd tovább...

 • Az Argente Disk Cleaner egy Magyar nyelven is használható komplett rendszertakarító alkalmazás. Gyorsabbá tehető a segítségével a Windows. A Free alkalmazásként használható karbantartó szoftver időzítve is futtatható, töredezettség mentesítési opciók is felfedezhetőek. 

  Argente Disk Cleaner 2.0.0.6

  Az Argente Disk Cleaner egy Magyar nyelven is használható komplett rendszertakarító alkalmazás. Gyorsabbá tehető a segítségével a Windows. A Free alkalmazásként használható karbantartó szoftver időzítve is futtatható, töredezettség mentesítési opciók is felfedezhetőek. 

  olvasd tovább...

 • Az Argente Utilities egy széleskörű lehetőségeket biztosító multifunkciós karbantartó szoftver ami tartalmaz registry pucolót, merevlemez takarítót, Windows előzmény és böngésző pucolót. Free alkalmazás formájában áll rendelkezésre.

  Argente Utilities 1.0.7.0

  Az Argente Utilities egy széleskörű lehetőségeket biztosító multifunkciós karbantartó szoftver ami tartalmaz registry pucolót, merevlemez takarítót, Windows előzmény és böngésző pucolót. Free alkalmazás formájában áll rendelkezésre.

  olvasd tovább...

 • Az Argente Utilities portable egy hordozható szoftver formájában futtatható karbantartó szoftver, amivel távol tarthatod a Malware fertőzéseket, továbbá takaríthatod a böngésző, merevlemez és egyéb fontosabb területeket. Free alkalmazás.

  Argente Utilities portable 1.0.7.0

  Az Argente Utilities portable egy hordozható szoftver formájában futtatható karbantartó szoftver, amivel távol tarthatod a Malware fertőzéseket, továbbá takaríthatod a böngésző, merevlemez és egyéb fontosabb területeket. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...