Reg Organizer 9.31

A Reg Organizer egy igazán sokrétűnek tekinthető karbantartó szoftver, amivel gyorsítani lehet a Windows működését. Többek között tartalmaz Registry tisztítót, szerkesztőt, optimalizálót, töredezettség mentesítőt, merevlemez takarítót, Startup Managert-t, Uninstallert. Egyszerűen használható, áttekinthető felület jellemzi. Nem hivatalos fordítással Magyarrá tehető.

Egy univerzális feladatok ellátására képes speciális karbantartó szoftver a Reg Organizer, amivel néhány lépésben akár jelentősebb Windows gyorsulást érhetsz el. A program egyetlen felületen kínál egy sor hasznos funkciót, amivel takarítható a PC szemetelődésre jellemző területei.

A Reg Organizer teljes körű szolgáltatást biztosít a regisztrációs adatbázis kezeléséhez, azt tisztítani is képes, de akár szerkeszthetővé is válnak az ott található értékek. Ha arra tartanál igényt, azt töredezettség mentesíteni is tudod. Ezek a lehetőségek természetesen támogatottak a merevlemez esetén is ahol a Temp fájlok kitakarításán kívül a régi naplófájlok, a többször is előforduló fölösleges fájlok törölhetőek. A Reg Organizer hordozható változatban is elérhető.

Szükség esetén külön kijelölhető, hogy mit keressen és mit adjon a kizárások listájához. A Reg Organizer által biztosított vizsgálatok a böngészők előzményeire is kiterjednek.

Reg Organizer – indítópult rendszerezés

Át lehet még vele tekinteni azokat a szolgáltatásokat amik automatikusan elindulnak a Windows betöltődésekor, természetesen a nemkívánatosak eltávolíthatóak, vagy újak adhatóak meg. Az Reg Organizer képes a régen használt alkalmazások uninstallálásában, majd az azok által esetlegesen visszahagyott nyomok felkutatását és törlését is néhány lépésben elvégzi. Ha vele telepítesz egy alkalmazást, később azt hatékonyabban lehet vele uninstallálni.

A szoftver által biztosított funkciók egy kattintással elvégezhetőek, ezt biztonságosan és hatékonyan teszi.

Található még benne egy konfiguráló, amivel az operációs rendszer néhány nehezebben elérhető területéhez lehet hozzáférni. Mivel a Reg Organizer ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe, esetleg alternatívájaként használhatod a CCleanert, vagy az Advanced SystemCare karbantartóját.

A Reg Organizer egy multifunkciós karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, eltávolíthatóak a régi programok, továbbá a Windows-t konfigurálni is lehet. Startup Manager funkcióval. 

Reg Organizer

Reg Organizer összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • Windows gyorsítási lehetőségek
 • Hordozható változatban is elérhető
 • Registry tisztító, optimalizáló, töredezettségmentesítő
 • Merevlemez tisztító
 • Startup Manager
 • Uninstaller
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.chemtable.com/organizer.htm
Reg Organizer letöltés

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Reg Organizer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 29,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Reg Organizer Portable 9.312023-10-16 Reg Organizer Portable 9.31 (0)
  A Reg Organizer Portable egy telepítés nélkül használható univerzális karbantartó szoftver, ami Magyar nyelven is tud. Az alkalmazás […]
 • Autorun Organizer 5.382023-09-20 Autorun Organizer 5.38 (0)
  Az Autorun Organizer segítségével konfigurálhatóvá válnak az automatikusan induló programok listája. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • RegSeeker 4,02017-05-01 RegSeeker 4,0 (0)
  A RegSeeker egy igazán széleskörűen használható Registry kezelő program, amivel a regisztrációs adatbázis karbantartható, […]
 • Avira System SpeedUp 3.0.0.35022016-12-11 Avira System SpeedUp 3.0.0.3502 (0)
  Az Avira System SpeedUp egy multifunkciós feladatokat ellátó karbantartó alkalmazás, ami egy felületen tudja pucolni a böngészők […]
 • Little System Cleaner 0.2 Beta2015-05-18 Little System Cleaner 0.2 Beta (0)
  A Little System Cleaner egy általános Windows gyorsító szoftver, amivel néhány lépésben törölni tudod a fölösleges fájlelőzményeket. […]