Registry Cleaner 2017 2.0

A Registry Cleaner egy speciális karbantartó szoftver, ami a futtatása során kifejezetten a regisztrációs adatbázist célozza meg. Vele néhány kattintással tisztítani tudod ezeket az értékeket, stabilabb operációs rendszert kaphatsz. Szűrők támogatása, egyszerű használat jellemzi.

A regisztrációs adatbázis rengeteg olyan „beállításjegyzéket” tartalmaz, ami nélkülözhetetlen az operációs rendszer rendeltetésszerű futtatásához, ha ez szemetelődik, könnyen instabilitást tapasztalhatunk. Ezen értékek tisztítására hivatott a Registry Cleaner nevű karbantartó program.

A szoftver használata igen egyszerű, így kezdők számára is megfelelő választás.

A Registry Cleaner Letöltése után a telepítés végeztével egy igen egyszerű, füles elrendezéssel biztosított felhasználói felület fogad, ahol neki is láthatsz a beállításjegyzékek átvizsgálásának. Néhány alapvető beállításra is lehetőség van, kiválasztható, hogy mit keressen és mit hagyjon figyelmen kívül, tehát szűrők is alkalmazhatóak. Az utóbbi igénybevételével megelőzheted, hogy olyan elemet töröljön amire szükséged van. Egyéb konfigurációs opciót nem szolgáltat, így ezzel sem kell az időt vesztegetni. Ezt az alsó panelon található felnyíló menünél lehet elérni. A Registry Cleaner tudja tisztítani a telepített alkalmazások által visszahagyott érvénytelen bejegyzéseket, az autostart részhez tartozó ezen jellegű kulcsfájlokat, előzményeket, súgófájlokat.

A kereséseket igen gyorsan végre tudja hajtani, majd erről kezdőknek, illetve jártasabb felhasználók számára is ideális jelentést szolgál.

Az egyéb lehetőségeit tekintve tudja ezeket a bejegyzéseket optimalizálni ami további teljesítmény javulást eredményezhet. Az alkalmazás a hasonló szoftverekkel összehasonlítva sokkal egyszerűbb megoldást biztosít, a rá bízott feladatokat igen hatékonyan látja el. Ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

Mivel kereskedelmi termékről van szó, helyette választhatod a teljesen ingyenesen futtatható Wise Registry Cleaner nevű programot, vagy az Auslogics Registry Cleaner tisztítóját.

A Registry Cleaner egy átfogó megoldást biztosít annak az érdekében, hogy a regisztrációs adatbázist karbantartani, tisztítani, optimalizálni tudd. Mivel könnyű használni Kezdőknek sem jelent problémát a rendeltetésszerű üzemeltetése. Áttekinthető felhasználói felület, minimális beállítást igényel.

Registry Cleaner

Registry Cleaner Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Registry Cleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
12,90 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ashampoo Registry Cleaner 2.0.02020-08-05 Ashampoo Registry Cleaner 2.0.0 (0)
  Az Ashampoo Registry Cleaner ideális eszköz arra hogy rendbe tudjuk tenni operációs rendszerünk adatbázisát. A regisztrációs […]
 • HDCleaner Portable 1.311 Beta2020-11-17 HDCleaner Portable 1.311 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Browser Cleaner 3.9.22020-04-05 Browser Cleaner 3.9.2 (0)
  A Browser Cleaner egy egy kattintással használható multifunkciós karbantartó szoftver a számítógépeden használt böngészőidhez is. A […]
 • Black Bird Registry Cleaner 1.0.0.62017-07-17 Black Bird Registry Cleaner 1.0.0.6 (0)
  A Black Bird Registry Cleaner nevű alkalmazással lehetőséged nyílik arra hogy optimalizálni tudd a regisztrációs adatbázisodat. Ennek […]
 • PC Cleaner Perfect 1.0.3.552016-12-11 PC Cleaner Perfect 1.0.3.55 (0)
  A PC Cleaner Perfect egy multifunkciós karbantartó szoftver, Windows tisztító alkalmazás, amivel egyetlen felületen van arra […]