Blog

Registry gyorsítása az Abelssoft Registry Cleaner beállításjegyzék pucolóval

Beállításjegyzék karbantartási feladatokhoz modern szoftver az Abelssoft Registry Cleaner amivel akár Windows hibák is kijavíthatóak. A nem kellő beállításjegyzék tartalmak ütemezett felkutatásával, töredezettség mentesítésével akár a Registryt gyorsíthatjuk.

Az elavult beállításjegyzékek hibákat tudnak kiváltani amivel akár sokkal instabilabbá válhat a Windows. Egy profi felhasználói felületen, egy kategória alapján elérhető rubrikával konfigurálható, a szoftver mely Registry fájlokat kutassa fel. Az operációs rendszer problémái esetén az azokhoz elérhető jelentéseket, illetve az installált programok jellemzőit eltárolja a beállításjegyzékekben. A Registry tisztító alkalmazással fel tudjuk kutatni a programok, feladat előzmények, automatikusan betöltő tartalmak, illetve a már uninstallált szoftverek Registry értékeit, gyorsíthatjuk a Windows rendszert.

Beállításjegyzékek tisztítása, gyorsítása

A szoftverrel visszaállíthatjuk a véletlenül eltávolított beállításjegyzék értékeket. A tapasztalatlan felhasználóknak extra megoldást is biztosít, egy SmartClean metódussal csak a feladat előzményeket törli. A Registry karbantartó szoftver időzítve, automatikusan felkutatja a problémás beállításjegyzékeket, különleges tulajdonságokat, információkat tekinthetünk meg a tartalmakról.

A profi beállításjegyzék értékek tisztításához futtatható Abelssoft Registry Cleaner innen érhető el amivel a már nem kellő beállításjegyzék lehet eltávolítani. Kevesebb hibával használható Windows rendszert lehet elérnünk.

Abelssoft Registry Cleaner – Registry karbantartó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Registry gyorsítása az Abelssoft Registry Cleaner beállításjegyzék pucolóval
Szerző
Leírás
Szükségtelen Registry értékek felkutatásához hatékony a Abelssoft Registry Cleaner.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá