Weeny Free System Cleaner 1.5

A Weeny Free System Cleaner egy multifunkciós karbantartó szoftver amivel a teljesítmény gondokat eredményező fölösleges fájlok törölhetőek. A Free alkalmazás a merevlemez, illetve a Registry értékeinek a tisztításához szükséges szolgáltatásokkal rendelkezik. Támogatott a TEMP mappák, böngészési előzmények, Windows feladat előzményekhez. Program eltávolítóval, fájl megsemmisítővel. A szoftver időzítve is futtatható.

A program egy multifunkciós rendszer tisztító szoftver amivel minden azon tároló mappából törölhetőek azok a fájlok amik a helyet foglalnak, lassítják a Windows használatát. Optimalizálható a Windows a karbantartó szoftverrel. A Weeny Free System Cleaner ingyenesen futtatható.

A Weeny Free System Cleaner letöltése, a szoftver telepítése után, a futtatásakor néhány olyan beállítást lehet definiálni amivel a szoftver egyszerűbben használható, kevesebb felhasználói interakcióra van szükség. A szoftver akár időzíthető ahol az előre konfigurált időpontban futtatja a karbantartást.

A program beállításainál manuálisan lehet kiválasztani, hogy milyen fájlokat kutasson fel, illetve törölje. Az ingyenes karbantartó program kiváló eszköz abban az esetben ha a Windows optimalizálásához olyan szoftvert szeretnénk használni ahol a használó akár speciális kizárásokkal tudja azokat a tartalmak eltávolítását megakadályozni amit a Weeny Free System Cleaner felkutatott és törölne, de szükségünk van rá még egy később munkafolyamathoz.

Fájlmegsemmisítő funkcióval is rendelkezik a Weeny Free System Cleaner

A szoftver fájlmegsemmisítő funkciót is biztosít ahol a keresés után a kiválasztott fájlokat visszaállíthatatlan módszerrel képes törölni így a privát tartalmakhoz is támogatott.

A Weeny Free System Cleaner konfigurálót, illetve egy program eltávolítót is tartalmaz amivel felkutathatóak, illetve eltávolíthatóak azok az alkalmazások amiket ritkán használunk, csak a helyet foglalják.

A CCleaner karbantartója a registry, illetve a merevlemez tisztítására használható ahol az indítópult testre szabását is támogatja. A Wise Care 365 nevű alkalmazás modern szolgáltatásokkal fejlesztették ki.

A Weeny Free System Cleaner egy hatékony karbantartó szoftver ami időzítve használható, programeltávolító funkcióval is rendelkezik.

Weeny Free System Cleaner

Weeny Free System Cleaner Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Weeny Free System Cleaner
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Browser Cleaner 3.9.22020-04-05 Browser Cleaner 3.9.2 (0)
  A Browser Cleaner egy egy kattintással használható multifunkciós karbantartó szoftver a számítógépeden használt böngészőidhez is. A […]
 • HDCleaner Portable 2.010 Beta2021-10-04 HDCleaner Portable 2.010 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • CleanSweep 2.12021-10-01 CleanSweep 2.1 (0)
  A CleanSweep egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver amivel akár erőforrást lehet felszabadítani a Windows használata […]
 • WinExt System Cleaner 1.02021-08-27 WinExt System Cleaner 1.0 (0)
  A WinExt System Cleaner karbantartó szoftverrel törölhetőek a merevlemezről a Windows használatakor keletkezett fölösleges tartalmak. […]
 • Managed Disk Cleanup 2019.5.1.10002021-08-15 Managed Disk Cleanup 2019.5.1.1000 (0)
  A Managed Disk Cleanup egy telepítés nélkül használható szabadon kipróbálható karbantartó szoftver amivel törölhetőek a fölösleges […]