Karbantartó szoftverek

Browser Cleaner 4.0.1.127

A Browser Cleaner egy egy kattintással használható multifunkciós karbantartó szoftver a számítógépeden használt böngészőidhez is. A rendszer pucoló eszköz támogatja még a registryt, a Temp mappákat, telepített alkalmazások munkafolyamat előzményeit is. Fájl megsemmisítőt is tartalmaz.

Grafikus felhasználói felülettel rendelkező karbantartó program amivel akár egyetlen parancs kiadásával lehet tisztítani a számítógépet azoktól a fájloktól amikből ha már rengeteg összegyűlt akár teljesítmény problémák formájában képes rontani a PC felhasználói élményét. A Browser Cleaner elsősorban böngészőkhöz használható.

A Browser Cleaner letöltése után a szoftvert telepíteni kell, ahol létrehozható egy ikon az asztali környezetbe az azonnali elérés céljából.

A szoftver rengeteg népszerű böngésző esetén használható ahol a Edge, Chrome, a Firefox, Opera, Avant, Safari és egyéb alkalmazásokhoz választható.

Kezdőknek profi választás karbantartáshoz…

A megoldást kezdőknek javasolt választani akik kevés beállítással szeretnének eredményt elérni, illetve a széleskörűség mint tulajdonság teljes mértékben igaz. A böngésző előzményein kívül a Temp mappákhoz, a regisztrációs adatbázishoz, illetve a Windows munkafolyamat előzményeihez lehet használni. Profil szerint lehet beállítani ahol a használata előtt kell konfigurálni, hogy milyen területen végezze el a karbantartást, az elmenthető így később azzal nem kell az időt tölteni. Képes valós időben figyelemmel kísérni a teleszemetelődés mértékét akkor magától aktiválja az optimalizálást. A szoftver a Browser Cleaner ingyenes kiadása ezt nem támogatja csak ha megvásároltuk, szerencsére ingyenes kiadás formájában is az összes szükséges eszközt rendelkezésre bocsájtja ami otthoni felhasználáshoz elég. A CCleaner ismertebb, más megközelítést biztosít ehhez viszont szintén hatékony.

A karbantartónk egy fájl megsemmisítőt is tartalmaz amivel a már fölösleges fájlok törölhetőek ha azok bizalmas tartalommal rendelkeznek. Azt egy külön funkcióként lehet kiválasztani.

Látványos, grafikus felhasználói felülettel rendelkezik, nagyon egyszerűen lehet az összes szükséges funkciót elindítani, illetve az első beállítást elvégezni. Amit nem fedezünk fel benne mint támogatott szolgáltatás nincs szükség rá, így gyakorlatilag a teljes körű jellemző igaz rá. Különleges Windows funkciókat a Glary Utilities nevű alkalmazással adhatunk hozzá a géphez.

A Browser Cleaner egy igen korszerű, grafikus felhasználói felülettel rendelkező karbantartó szoftver amivel a böngészők, illetve az átmeneti mappák tartalma mint munkafolyamat előzmény pucolható. A regisztrációs adatbázis tisztításán kívül fájl megsemmisítőt is választhatunk.

Browser Cleaner

Browser Cleaner Összefoglaló:

 • karbantartó alkalmazás
 • profilos beállítás
 • böngészőkhöz
 • registry
 • fájl megsemmisítő funkció
 • egyszer kell csak beállítani
 • Temp mappák pucolása
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://www.softedition.com/browser-cleaner/
Browser Cleaner Letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Browser Cleaner
Platform
Windows
Teljes ár
USD 97,60
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Weeny Free System Cleaner 1.52022-08-30 Weeny Free System Cleaner 1.5 (0)
  A Weeny Free System Cleaner egy multifunkciós karbantartó szoftver amivel a teljesítmény gondokat eredményező fölösleges fájlok […]
 • HDCleaner Portable 2.0762024-07-08 HDCleaner Portable 2.076 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • SCleaner Lite 1.82024-01-26 SCleaner Lite 1.8 (0)
  Az SCleaner Lite egy telepítés nélkül használható Windows optimalizáló, karbantartó szoftver amivel jobb PC teljesítményt lehet […]
 • Clean Master 6.62023-06-17 Clean Master 6.6 (0)
  A Clean Master PC-re optimalizált változatával könnyedén és biztonságosan tudsz takarítani a Windows, illetve telepített […]
 • Cleanmgr+ 1.50.13002022-09-12 Cleanmgr+ 1.50.1300 (0)
  A Cleanmgr+ egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver, néhány kattintással távolíthatóak el a Windows használata során […]

Szólj hozzá