Blog

Böngésző karbantartó amit csak egyszer kell konfigurálni: Browser Cleaner

Valóban egyetlen kattintással, vagy esetleg teljesen automatikusan is karbantartható a Windows ezzel a remek szoftverrel ami az összes azon jellegű területhez felhasználható ahol rengeteg olyan fájl tárolódik el ami csak a helyet, illetve az erőforrásokat pazarolja. A Browser Cleaner a böngészőidhez is használható.

A szoftver mint a ma beszerezhető karbantartók lehetőséget kínál ahhoz hogy a használata előtt manuálisan válasszuk ki azokat a területeket amit meg szeretnénk tisztítani, el akarjuk távolítani a fölösleges tartalmakat. Ez a böngészők, a regisztrációs adatbázis, a Temp mappák, telepített szoftverek, illetve Windows fájlmaradványok lehetőségek állnak rendelkezésre. Ha szükséges a karbantartáskor használt beállításokat elmenthetjük, sokkal kevesebbet kell azzal foglalkozni, hogy gyorsítsuk a számítógép teljesítményét.

Hatékony funkciók

A Browser Cleaner az operációs rendszer böngészőjét, illetve az utólag beszerzett böngészőket is támogatja, hogy el lehessen távolítani a munkafolyamat előzményeket.

A fájl megsemmisítőjét egyetlen tartalomhoz, vagy egy kiválasztott mappához is felhasználhatjuk.

A Browser Cleaner legújabb kiadása innen szerezhető be.

Leginkább böngészőkhöz használható karbantartó szoftver amivel eredményesen lehet a számítógépet gyorsítani, erőforrást felszabadítani, illetve néhány különleges Windows kiegészítőt használni.

Browser Cleaner – Karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Böngésző karbantartó amit csak egyszer kell konfigurálni: Browser Cleaner
Szerző
Leírás
Korszerű, több hasznos kiegészítővel rendelkező karbantartó szoftver amit a böngésződhöz tudsz maximálisan felhasználni, nem más mint a Browser Cleaner.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá