Blog

Windows gyorsításhoz használd a JCleanert ( Karbantartó program )

Visszaszerezheted a Windows régi teljesítményét ezzel a profi karbantartó szoftverrel ami az eredményeket, illetve az egyszerű használatot összegzi egy programban. A beállításokat el lehet tárolni, csak egyszer kell konfigurálni. A JCleaner a merevlemez, a registry értékeihez használható, illetve teljesítményhez szükséges beállításokhoz.

Az utóbbinál kilistázható az automatikusan induló szoftverek listája, eltávolíthatóak a fölösleges, komolyabb erőforrásokat igénylő példány. Ezzel a szoftverrel a JCleaner karbantartójával uninstallálhatod a nem használt alkalmazásaidat, ezen a területen is több kényelmi eszközt is fel lehet fedezni ilyen a beépített kereső funkció, kiválasztható tartalmi listázási módszer.

Registry pucoló funkció

A regisztrációs adatbázis tisztítása előtt a hasonló karbantartóktól eltérően manuálisan kell kiválasztani azokat a tartalmakat amiket ellenőrizni akarsz vele, viszonylag csekély a valószínűsége hogy instabilitást kiváltó bejegyzést is eltávolít, így az összes rendelkezésre álló jelölő rubrika kijelölhető ha nem szeretnénk speciális registry értékeket megtartani.

A merevlemeznél csak elindítod a keresést, majd néhány másodpercen belül megtekinthető az összes fölösleges fájlmaradvány. A böngészők munkamenet előzményeit is figyelembe veszi, manuálisan lehet kiválasztani azokat amik kellenek még később, nem szeretnénk törölni. A JCleaner innen szerezhető be.

JCleaner – karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows gyorsításhoz használd a JCleanert ( Karbantartó program )
Szerző

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá