Karbantartó szoftverek

JCleaner 11.1.1.0

A JCleaner egy multifunkciós karbantartó szoftver amivel modern eszközök használatával lehet a számítógép teljesítményén javítani. A hozzáadott funkciók között registry pucoló, merevlemez, programeltávolító, indítópult kezelő használható.

Csekély mérettel, illetve erőforrás igénnyel rendelkező hatékonynak számító karbantartó szoftver a JCleaner amivel teljesítmény optimalizálás formájában lehet a Windows rendszert futtató számítógépek hatékonyságán javítani.

A JCleaner letöltése után a szoftver telepítését követően azért hogy az összes funkcióját teljes értékűen használhassuk, regisztrálni kell, ha ezt nem tesszük meg abban az esetben néhány eszközt nem lehet használni.

A szoftver az egyszerű tervezésén kívül több plusz jellemzővel is rendelkezik, a széles körű felhasználhatóság, alaposság, hatékony eredmények formájában. Tisztíthatod vele a telepített szoftvereid visszahagyott munkamenet előzményeit, a merevlemezt ahol az összes fölösleges fájl alapos felkutatását végzi a tényleges használat előtt. Lehetőség van a regisztrációs adatbázis tisztításához létrehozott nagyon egyszerűen használható kiegészítőt is használni. A JCleaner Registry biztonsági mentések létrehozásához megfelel.

Startup optimalizálási feladatokhoz professzionális szoftver a JCleaner

Természetesen ezek csak néhány olyan funkció amit szükségesnek tartunk, plusz feladat az automatikusan induló szoftverek rendszerezése a JCleaner megoldásával, így gyorsabb lesz az operációs rendszer indulása. Hely felszabadítás, illetve jobb teljesítmény környezet a végeredmény ha eltávolítod a már nem használt programjaidat, azt mind kilistázza, a felületéről lehet az uninstallálást végrehajtani. Itt megtudható, hogy mennyi helyet foglalnak a merevlemezen. Több listázási módszert is lehet választani, illetve egy beépített keresőt is használhatunk ha rengeteg program között szeretnél egy adott alkalmazást kiválasztani. Nem annyira elterjedt mint a CCleaner mégis eredményes tud lenni, illetve minden szükséges kiegészítőt használhatunk. A JCleaner uninstalláláshoz is kiváló.

A JCleaner a merevlemez, illetve a registry esetén manuálisan teszi lehetővé, hogy kiválasszuk a még szükséges, illetve a törlendő fájlokat. A Tools menüponton belül a registry optimalizálható, biztonsági mentést készíthetünk, illetve adott értékekre kereshetünk rá az azok kezeléséhez. Ha nem szeretnéd telepíteni hordozható kiadásban is beszerezhető, teljesen azonos funkcionalitást választhatunk ki. A Wise Disk Cleaner a merevlemezhez használható fel.

A JCleaner egy igazság szerint kipróbálásra javasolt szoftver amit karbantartásra, illetve Windows optimalizálásra lehet felhasználni. Eredményt a Registry, a merevlemez esetén biztosít. Indítópult kezelővel, programeltávolítóval.

JCleaner

JCleaner Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • merevlemez, registry támogatás
 • programeltávolító
 • indítópult kezelő
 • Registry biztonsági mentésekhez
 • Manuálisan konfigurálható
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://vitsoft.net/en/jcleaner
JCleaner letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
JCleaner
Platform
Windows
Teljes ár
USD 11,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.0772024-07-22 HDCleaner Portable 2.077 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • CCleaner Professional Plus 6.26.111692024-07-17 CCleaner Professional Plus 6.26.11169 (0)
  A CCleaner Professional Plus egy korszerű, számos extra opciót biztosító karbantartó szoftver. Az alkalmazás tartalmaz Registry, […]
 • TweakNow RegCleaner 1.0.02024-05-09 TweakNow RegCleaner 1.0.0 (0)
  A TweakNow RegCleaner profi karbantartó szoftver amivel a számítógép teljesítményét lehet optimalizálni, ami a korábban eltárolt […]
 • JCleaner Portable 11.1.1.02024-06-16 JCleaner Portable 11.1.1.0 (0)
  A JCleaner Portable telepítés nélküli verziójával egy korszerű karbantartó szoftvert használhatsz ami minden fontosabb Windows […]
 • CleanMyPC 1.12.2.21782024-05-12 CleanMyPC 1.12.2.2178 (0)
  A CleanMyPC egy rendkívül megbízható, biztonságos karbantartó szoftver, amivel hatékonyan tisztítható a Windows. A program támogatja […]

Szólj hozzá