Karbantartó szoftverek

XTR Toolbox 1.5

Az XTR Toolbox egy sokrétűen használható Windows konfigurálási feladatokat is támogató karbantartó szoftvert, amit még telepíteni sem szükséges, hordozható verzió. A programmal egy Böngésző tisztító, indítópult kezelő, Process Manager, uninstaller, illetve egy Host fájl szerkesztő funkciót biztosító szoftvert próbálhatsz ki, amit Free alkalmazásként lehet használni.

Egy telepítés nélkül használható Windows konfiguráló program, amivel nem csak hogy optimalizálási feladatokat tudsz végrehajtani, hanem tisztítható az operációs rendszer azon területei ami a futtatása során szemetelődésre hajlamos. A XTR Toolbox ingyenesen futtatható.

A XTR Toolbox letöltése után az alkalmazást csak el kell indítani, egy áttekinthető, funkció szerint rendszerezett kezelőfelületen kezdeményezhető az egyes feladatok elvégzése.

Néhány fontosabb funkcióját tekintve a XTR Toolbox nevű alkalmazással több speciális Windows konfigurálási eszköz is elérhető, ahol kilistázhatod az automatikusan induló szoftverek listáját, ezt szerkesztheted. Ha több olyan alkalmazás is fut a számítógépeden amiket törölni szeretnél, már nincs rá szükséged, ezt is a lehető legegyszerűbben teheted meg, ha egy adott szoftver nem megfelelően működne vele újra lehet telepíteni, így az kijavítható. Az egyik különlegessége, hogy akár a Windows Store alkalmazásokat is uninstallálhatod. Egy nagyon egyszerűen használható Host fájl szerkesztőt is tartalmaz, ezzel a funkciójával azt módosítani is lehetséges.

A XTR Toolbox karbantartó funkciója szűrőket, kizárásokat, illetve célspecifikus tisztítási feladatokat tesz lehetővé, ahol mint bármely rendszerpucoló esetén előre a felhasználó választhatja ki hogy mit szeretne fölösleges fájlok keresésre felhasználni.

A TweakPower nevű alkalmazás szintén konfigurációs eszköz, emellett szintén felhasználható Windows tisztításra. A Win10Clean a legújabban kiadott operációs rendszer esetén futtatható. A PrivaZer privát adattisztítóként használható.

A XTR Toolbox egy Portable módon használható konfiguráló, karbantartó szoftver, amivel szerkeszthető a Host fájl, indítópult kezelő funkciót is tartalmaz, Programok eltávolítására is felhasználható. Egyetlen felületen érhető el minden általa támogatott funkció.

Kapcsolódó:

Windows konfiguráló? Akkor XTR Toolbox ( Host fájl szerkesztővel )

XTR Toolbox

XTR Toolbox Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Konfigurálási feladatokhoz
 • Host fájl szerkesztő
 • Indítópult kezelő funkció
 • Programeltávolító
 • Windows App eltávolító
 • Böngésző tisztító
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
XTR Toolbox
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HiBit Uninstaller 3.2.302024-07-08 HiBit Uninstaller 3.2.30 (0)
  A HiBit Uninstaller egy hatékony, több hasznos funkciót is tartalmazó programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazás a szóban […]
 • HDCleaner Portable 2.0762024-07-08 HDCleaner Portable 2.076 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • TweakPower Portable 2.0562024-07-08 TweakPower Portable 2.056 (1)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Microsoft PC Manager 3.12.1.02024-06-23 Microsoft PC Manager 3.12.1.0 (0)
  A Microsoft PC Manager a számítógép teljesítmények az optimalizálásához nagyszerű amivel ellenőrizhetőek a Windows problémák, ki […]
 • TweakPower 2.0562024-07-08 TweakPower 2.056 (1)
  A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény […]

Szólj hozzá