TweakPower 1.052 Beta

A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény javulást tudsz kihozni a számítógépedből. Az alábbi Free alkalmazással hozzá tudsz férni az operációs rendszer karbantartó funkciójához, itt definiálható, automatizálható a böngészők, a Registry, a merevlemez, a rendszer karbantartása. Magyar nyelvű.

A címben említett alkalmazás, egy speciális Windows konfiguráló eszköz, amivel néhány egyszerű lépésen konfigurálni tudod az operációs rendszered karbantartó funkcióit, így automatikusan fog megtörténni a gép optimalizálása. A TweakPower használata nagyon egyszerű.

A TweakPower letöltése után a szoftver a telepítését követően egy igen korszerű, modern kezelőfelület vár minden kipróbálót, ahol az egyes opciók menü szerint kategorizálva érhető el. A szoftver minden egyes Windows szolgáltatáshoz hozzáférést biztosít, ami karbantartási területnek számít. A TweakPower hordozható változatban is elérhető.

A TweakPower nevű szoftverrel karbantarthatóvá válik a regisztrációs adatbázis, a böngészők, illetve maga a rendszer által visszahagyott munkafolyamat előzmények. Szerencsére az összes ma népszerűbb böngészőt támogatja, optimális eredményeket biztosít. Általános információt tud biztosítani az aktuális státuszról.

TweakPower extra funkciók:

Az extra szolgáltatásai részeként a TweakPower megoldásával, kezdeményezhető a merevlemez töredezettség mentesítése, illetve vele közvetlenül hozzáférhetünk a Windows biztonsági központjához konfigurálás céljából.

A TweakPower néhány beállítási lehetőséget is biztosít, kiválasztható a nyelv, kizárásokat adhatsz meg a számára, ez a lehetőség azok számára lehet hasznos akik egyedi feladatokat szeretnének elvégezni.

TweakPower alternatívák:

Karbantartó alternatívájaként választhatod a Ccleaner nevű szoftvert, vele a Registry, a böngészők, a merevlemez tisztítható meg minden fölösleges fájlmaradványtól. A rendszerleíró kipucolására választhatod még a Wise Registry Cleaner megoldását, a szoftver szintén támogat kizárási lehetőségeket, sőt Portable változata is létezik. Merevlemez asszisztensként a Wise Disk Cleaner futtatható. Az alábbi alternatívák Magyar nyelvi támogatással rendelkeznek.

A TweakPower egy ingyenes Windows konfiguráló szoftver, vele közvetlen hozzáférést kaphatsz az operációs rendszered karbantartó funkciójához, tisztíthatóvá válnak a böngészők, a merevlemez, a Registry, illetve törölhetőek a Log fájl jelentések. A programmal kezdeményezheted a merevlemez töredezettség mentesítését is.

TweakPower

TweakPower összefoglaló:

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TweakPower
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TweakPower Portable 1.052 Beta2019-06-19 TweakPower Portable 1.052 Beta (0)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • HDCleaner Portable 1.250 Beta2019-06-17 HDCleaner Portable 1.250 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Argente Utilities 1.0.7.02016-06-02 Argente Utilities 1.0.7.0 (0)
  Az Argente Utilities egy széleskörű lehetőségeket biztosító multifunkciós karbantartó szoftver ami tartalmaz registry pucolót, […]
 • WinTools.net Professional 17.3.12017-03-12 WinTools.net Professional 17.3.1 (0)
  A WinTools.net Professional nevű karbantartó szoftver segítségével komolyabb szakértelem hiányában tudod optimalizálni a Windows […]
 • ACleaner 5.02019-05-17 ACleaner 5.0 (0)
  Az ACleaner nevű karbantartó szoftverrel optimalizálható az operációs rendszer, jobb teljesítményt tudsz kihozni belőle. A program […]