Karbantartó szoftverek

TweakPower 2.070

A TweakPower egy univerzális Windows konfiguráló eszköz, aminek a rendeltetésszerű használata esetén jelentősebb teljesítmény javulást tudsz kihozni a számítógépedből. Az alábbi Free alkalmazással hozzá tudsz férni az operációs rendszer karbantartó funkciójához, itt definiálható, automatizálható a böngészők, a Registry, a merevlemez, a rendszer karbantartása. Magyar nyelvű.

Ez az ingyenes program, egy speciális Windows konfiguráló eszköz, amivel néhány egyszerű lépésen konfigurálni tudod az operációs rendszered karbantartó funkcióit, így automatikusan fog megtörténni a gép optimalizálása. A TweakPower használata nagyon egyszerű.

A TweakPower letöltése után a szoftver a telepítését követően egy igen korszerű, modern kezelőfelület vár minden kipróbálót, ahol az egyes opciók menü szerint kategorizálva érhető el. A szoftver minden egyes Windows szolgáltatáshoz hozzáférést biztosít, ami karbantartási területnek számít. A TweakPower hordozható változatban is elérhető.

A TweakPower nevű szoftverrel karbantarthatóvá válik a regisztrációs adatbázis, a böngészők, illetve maga a rendszer által visszahagyott munkafolyamat előzmények. Szerencsére az összes ma népszerűbb böngészőt támogatja, optimális eredményeket biztosít. Általános információt tud biztosítani az aktuális státuszról. Néhány kellemetlen rendszer hibát is el lehet vele hárítani.

TweakPower extra funkciók:

Az extra szolgáltatásai részeként a TweakPower megoldásával, kezdeményezhető a merevlemez töredezettség mentesítése, illetve vele közvetlenül hozzáférhetünk a Windows biztonsági központjához konfigurálás céljából. Egy mini Start menü szolgáltatásként működik. Fájl titkosításhoz is egy remek kiegészítőt biztosít amit nagyon egyszerű használnunk. A TweakPower a vizuális hatások letiltásához is ideális. A TweakPower konfigurálható a Windows karbantartási feladatához, ahol valamelyest testre szabható hogy a nekünk szükséges módszerrel törölje a szükségtelen fájlokat.

TweakPower alternatívák:

Karbantartó alternatívájaként választhatod a Ccleaner nevű szoftvert, vele a Registry, a böngészők, a merevlemez tisztítható meg minden fölösleges fájlmaradványtól. A rendszerleíró kipucolására választhatod még a Wise Registry Cleaner megoldását, a szoftver szintén támogat kizárási lehetőségeket, sőt Portable változata is létezik. Merevlemez asszisztensként a Wise Disk Cleaner futtatható. Az alábbi alternatívák Magyar nyelvi támogatással rendelkeznek.

A TweakPower egy ingyenes Windows konfiguráló szoftver, vele közvetlen hozzáférést kaphatsz az operációs rendszered karbantartó funkciójához, tisztíthatóvá válnak a böngészők, a merevlemez, a Registry, illetve törölhetőek a Log fájl jelentések. A programmal kezdeményezheted a merevlemez töredezettség mentesítését is.

TweakPower

TweakPower összefoglaló:

TweakPower letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TweakPower
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TweakPower Portable 2.0702024-04-22 TweakPower Portable 2.070 (1)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • HDCleaner Portable 2.0722024-05-10 HDCleaner Portable 2.072 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Pegasun System Utilities Portable 8.42024-04-23 Pegasun System Utilities Portable 8.4 (0)
  A Pegasun System Utilities egy telepítés nélküli használatra kifejlesztett karbantartó, konfiguráló program ami rengeteg hasznos […]
 • ACleaner 5.32022-07-14 ACleaner 5.3 (0)
  Az ACleaner nevű karbantartó szoftverrel optimalizálható az operációs rendszer, jobb teljesítményt tudsz kihozni belőle. A program […]
 • Argente Utilities 1.0.7.02016-06-02 Argente Utilities 1.0.7.0 (0)
  Az Argente Utilities egy széleskörű lehetőségeket biztosító multifunkciós karbantartó szoftver ami tartalmaz registry pucolót, […]

1 megjegyzés

Lőrincz Árpád 2017-12-14 at 12:23

Sajnos ha a szoftvert használom a nyomtató nem működik.Nem tudom mi az oka ,pedig szuper alkalmazás lenne.A szoftver használata után csak úgy tudom telepíteni a HP nyomtatót,ha teljesen újra telepítem a windows 10-et.Jó lenne ezt a problémát kiküszönölni.
Tisztelettel Árpád

Válasz

Szólj hozzá