Blog

Hibásan fut egy alkalmazásod? Nem gond ezt kell tenned, hogy ne legyen vele több probléma

A karbantartó program a TweakPower egy plusz funkciót tartalmaz olyan rendellenes Windows problémák elhárítására mint például ha egy telepített szoftvered hibásan működik esetleg azt el szeretnéd távolítani. Ki tudja a használt alkalmazásaidat listázni, majd az esetleges problémákat egy nagyon egyszerű módszerrel megszüntetni.

A komplett szoftver csomag a TweakPower több mint egy karbantartó, konfiguráló, mivel egyéb hasznos funkciókat is használhat az a Windows rendszert használó számítógép tulajdonos aki kipróbálja. Telepíthető, illetve hordozható kiadásban is beszerezheted.

A szoftverkezelő kiegészítője tökéletes hogy a telepített programjaid esetleges hibáit is meg tudd szüntetni, esetleg a már nem használt változatokat törölni tudd ha azokra már nem tartasz igényt. Fel tudja ismerni az alapértelmezés szerint rendelkezésre álló alkalmazásokhoz integrált hibaelhárítási eszközét majd azt futtatja.

A TweakPower felsorolja rendszerezetten azokat a programokat amiket installáltál, azokat el lehet távolítani nagyon egyszerűen. Az uninstalláció Windows frissítésekhez is rendelkezésre áll, igaz ezt csak azok vegyék igénybe akiknek erre mindenképp szükség van, mivel egyéb okok miatt kell azt elvégezni.

Ingyenes, ígéretes alkalmazás mivel rengeteg plusz eszköz próbálható ki vele, egyfajta start menüként is kiváló adott funkciók kiválasztásához a TweakPower.

TweakPower – Karbantartó, rendszer optimalizáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Hibásan fut egy alkalmazásod? Nem gond ezt kell tenned, hogy ne legyen vele több probléma
Szerző
Leírás
Univerzális mindenes, akár Windows alkalmazások eltávolításához: TweakPower

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá