Blog

Fájl titkosító funkcióval is rendelkezik a TweakPower

Privát tartalommal rendelkező fájlokat lehet vele titkosítani, jelszóval levédeni, nem csak erre alkalmas a szoftver hanem inkább karbantartási feladatokhoz tartalmaz rengeteg funkciót, illetve Windows konfigurálási munkafolyamatokhoz. A TweakPower könnyedén képes igen gyorsan fájlokat jelszóval levédeni.

Több célra is használható karbantartó szoftver aminek a népszerűségét a rengeteg funkciónak lehet köszönni. A programot konfigurálási munkafolyamatoknál is lehet eredménnyel futtatnunk. A kiváló felhasználói élményről a dizájnos felszín, illetve a Magyar használhatóság mondható el.

Nagyon egyszerűen lehet titkosítani a bizalmas tartalommal rendelkező fájlokat ahol azokat be kell tallóznunk, majd egy nehezen kitalálható jelszót kell beállítani azért hogy azt ne tudja senki sem megnyitni csak abban az esetben ha szükséges és megengedtük.

AES-256 titkosítás fájlokhoz

A TweakPower AES-256 titkosítást használ könnyedén használható, a visszaállítás is ugyan olyan egyszerűen hajtható végre. A szoftver eredményesen képes biztonságosabbá tenni azokat a tartalmakat amik olyan összetevőkkel rendelkeznek amiket nem szeretnénk mások által elérhetővé tenni.

Az ingyenes TweakPower innen szerezhető be, természetesen hordozható verzióban is futtatni lehet, ki lett fejlesztve. Profi karbantartó, illetve rendszer konfiguráló segédszoftver.

TweakPower – fájlok titkosításához is jó megoldás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájl titkosító funkcióval is rendelkezik a TweakPower
Szerző
Leírás
TweakPower - professzionális Windows program amivel fájlok titkosítása, illetve karbantartási feladatok is végrehajthatóak.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá