Képek, illetve dokumentumok titkosításához is futtatható a Kaspersky Password Manager

Egy belépésekhez kellő adatok rendszerezési munkafolyamataihoz is futtatható jelszó széf, ami egy jelszó generáló eszközt is tartalmaz amivel sokkal biztonságosabb jelszavakat lehet létrehozni. A képek, dokumentumok titkosításához is támogatott Kaspersky Password Manager, egy szinkronizáló eszközzel elérhető jelszó kezelő szoftver.

Modern, jelszavak titkosításához használható program amivel sokkal egyszerűbben lehet a belépésekhez kellő tartalmakat eltárolni. A Kaspersky Password Manager a jelszavakat akár automatikusan ki tudja tölteni amit egy mesterjelszóval lehet titkosítottan kezelnünk.

A jelszó menedzser program szinkronizálható, mobilon, illetve Windows rendszeren is futtatható. A program fotók, illetve dokumentumok titkosításához is profi.

Kéttényezős belépési azonosítókhoz is hatékony

A Kaspersky Password Manager kétlépcsős belépési azonosítók eléréséhez is hatékony amivel a privát tartalmakat erősebb titkosítási módszerrel lehet a számítógépen eltárolni. A belépési azonosítókat címkékkel is rendszerezni tudjuk, extra információkat lehet azokhoz készíteni amivel akár hatékonyabban lehet azokat megnyitnunk.

Egy akár visszafejthetetlen jelszavak létrehozásához hatékony jelszó menedzser program a Kaspersky Password Manager amivel privát információkkal létrehozott irodai tartalmakat, illetve képeket is titkosítani tudunk, a jelszó széf innen szerezhető be.

Kaspersky Password Manager -Jelszó Menedzser Program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Képek, illetve dokumentumok titkosításához is futtatható a Kaspersky Password Manager
Szerző
Leírás
Visszafejthetetlen jelszavak létrehozásához is hatékony jelszó menedzser program a Kaspersky Password Manager.

Kapcsolódó szoftverek