Jelszómenedzser szoftver Windows rendszerre – KeePassXC

A Windows rendszeren futtatható program egy kényelmes megoldást biztosít arra a szituációra ha rengeteg jelszót tárolsz a számítógépeden, a KeePassXC megoldásával az azok tárolása, illetve kezelése végezhető el. A szoftver böngésző integráció kiterjesztést is tartalmaz, az automatizált gyakorlati használat érdekében.

Korszerű titkosítási módszert támogató jelszó menedzser szoftver, amivel a böngésződdel, illetve az egyéb telepített alkalmazásaiddal kezelt ilyen jellegű információk tárolhatóak, beírhatóak ha arra lesz szükség a megfelelő pillanatban. A KeePassXC jelszó menedzser kettő változata szerzhető be, telepíthető, illetve hordozható, remek, biztonságos funkciókkal támogatja a jelszavak kezelését, illetve rendszerezett formában történő megjelenítésüket, szerkesztésüket, újak hozzáadását.

Az utóbbihoz egy beépített jelszó készítő funkció használható amivel komplex, bonyolult nehezen kitalálható belépő azonosító hozható létre, hozzá is lehet rendelni az adott oldalhoz.

Legyen az a Mozilla Firefox, Chrome, Edge böngészője, a jelszó menedzser teljesen automatikusan írja be a szükséges információkat. A Magyar nyelvű szoftver szabadon használható, majdnem annyi funkciót ismer mintha egy kereskedelmi változatát próbáltuk volna ki. Korszerű titkosítással. Illetve mesterjelszóval véd az illetéktelen hozzáféréstől. Egy ígéretes megoldás.

KeePassXC – jelszó menedzser alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Jelszómenedzser szoftver Windows rendszerre – KeePassXC
Szerző
Leírás
KeePassXC - ingyenes jelszó menedzser ami kiváló eszköz Windows rendszerre mint kiegészítő.

Kapcsolódó szoftverek