Portable titkosítás

KeePassXC Portable 2.7.8

A KeePassXC Portable egy installáció nélkül használható jelszó menedzser szoftver amivel egyszerre több ilyen jellegű információ tárolható el a számítógépen. A biztonságos technológiára épülő szoftver jelszó kezelő, böngésző integráció szolgáltatást is biztosít. Jelszó készítővel. Magyar nyelven használható. Free alkalmazás.

A szoftver egy remek eszköz hogy a számítógépeden biztonságosan, akár több száz jelszó tárolása valósuljon meg, jelszó menedzselés formájában. A KeePassXC Portable telepítést nem igénylő kiadása tudásban egy profi eszköz a kényelmesebb böngészéshez, néhány hasznos beállítással.

A KeePassXC Portable letöltését követően azt ki kell csomagolni, majd a futtatására van szükség, ez egyáltalán nem egy komoly probléma mivel egy felhasználóbarát megtervezéssel rendelkező programot használhatunk ami teljes Magyar nyelvi felülettel rendelkezik. A szoftver rengeteg jelszót képes egyszerre eltárolni, azt rendszerezni is lehet vele, ez a korábbi komolyabb kiterjesztett felhasználhatóságát hivatott segíteni.

Néhány igen fontos beállítás is rendelkezésre áll amivel biztonságosabbá tehető ezt a KeePassXC Portable telepíthető kiadása esetén is ugyan ezek a lehetőségek próbálhatóak ki.

Időzített formában van lehetőség hogy adott illetéktelen hozzáféréseket korlátozzunk, így a jelszavainkhoz csak az férhet hozzá akinek megengedtük. Azonnal létrehozhatsz biztonságos jelszavakat ahol természetesen a hosszuk, illetve a karakter típusa is felhasználónként konfigurálható.

A korlátozott felhasználói hozzáférés egy mesterjelszó megadásával érhető el, ez nem csak hogy fontos, kötelező is egyben. A hozzáadott oldal megtekintésekor, a belépéskort képes a szükséges információkat automatikusan beírni, így ezzel időt lehet megtakarítani.

Alternatívái a KeePass Portable, illetve a Strong Passwd Generator Portable, hordozható verziók.

A KeePassXC Portable egy igen közkedvelt jelszó menedzser szoftver amit nem kell telepíteni, kiválóan konfigurálható, illetve egy profi jelszó generálót is tartalmaz ami a kor igényeit teljes mértékben teljesíti. Automatikus belépésekhez, biztonságos böngészéshez. Magyar nyelvű.

KeePassXC Portable

KeePassXC Portable Összefoglaló:

 • jelszó menedzser program
 • nem kell installálni
 • jelszó készítő funkció
 • több speciális beállítás
 • böngésző integráció
 • automatikus használati mód
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://keepassxc.org/
KeePassXC Portable letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
KeePassXC Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Password Manager Free 8.8.2.62021-06-06 Wise Password Manager Free 8.8.2.6 (0)
  A Wise Password Manager Free egy korszerű jelszómenedzser szoftver amivel kényelmesen, illetve biztonságosabban lehet tárolni a […]
 • Enpass 6.11.12024-06-05 Enpass 6.11.1 (0)
  Az Enpass egy profi jelszómenedzser alkalmazás, amivel sokkal átláthatóbban tudod azokat elmenteni a számítógépeden. Szinte az összes […]
 • Enpass Portable 6.11.12024-06-05 Enpass Portable 6.11.1 (0)
  Az Enpass Portable egy telepítés nélkül futtatható jelszó menedzser program amivel sokkal optimálisabb módszerrel lehet a […]
 • Password Safe 3.66.12024-06-04 Password Safe 3.66.1 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad […]
 • Password Safe Portable 3.66.12024-06-04 Password Safe Portable 3.66.1 (0)
  A Password Safe Portable a népszerű és rengeteg extra lehetőséggel ellátott jelszómenedzser program telepítést nem igénylő változata. […]

Szólj hozzá