Simple Password Manager 1.0.0

A Simple Password Manager egy belépési azonosító tartalmak rendszerezési feladataihoz létrehozott jelszó kezelő program. Egy kereső funkcióval lehet gyorsabban egy tartalmat megnyitni. A Free alkalmazással egyszerűbben tudjuk a jelszavakat elérni amivel azokat titkosítva rendszerezni lehet. A szoftvert nem kell telepíteni.

Egy akár egyszerre több Windows PC-n is futtatható jelszó kezelő program amivel egyszerűbben lehet akár rengeteg belépési azonosítót, jelszót elmenteni. A Simple Password Manager egy biztonságos, ingyenes jelszó menedzser program, a legfontosabb eszközökkel tervezték meg. Windows 11 operációs rendszeren is támogatott amivel akár korlátlan számú jelszavakat tudunk eltárolni.

A Simple Password Manager letölthető változata egy ZIP tömörített mappában található aminek a kibontásához a Windows fájlkezelő eszköze is futtatható. A titkosítással elérhető tartalmak megtekintéséhez az 1234 alapértelmezett jelszó szükséges. A belépéshez készített felületen módosíthatjuk a mesterjelszót amivel a jelszavainkat egy biztonságos titkosítással lehet eltárolni. A Simple Password Manager rendszerezéshez illetve az azok eltárolásukhoz futtatható.

Telepítés nélkül elérhető jelszó menedzser a Simple Password Manager

A Simple Password Manager egy modern indítófelülettel futtatható ahol a beállításokhoz, jelszavak titkosításához egy kategóriát kell készíteni, egyszerűbben nyithatjuk meg a belépésekhez szükséges tartalmakat a jelszó menedzser programmal.

A jelszavak kezeléséhez egy integrált legördülő felületen választhatóak ki a profilok. A szoftver akár internetes vásárlásokhoz is hatékony amivel csak mi tekinthetjük meg a jelszavakat.

Erős biztonságos definícióval használható jelszó menedzser program a NordPass ami akár több eszközön is szinkronizálható. Titkosított felhasználónevek, illetve jelszólisták eltárolásához a Password Safe Portable futtatható Android eszközökön is hatékony.

A Simple Password Manager egy belépési azonosítók kereséséhez, renderezéséhez is modern funkciókkal kifejlesztett ingyenes jelszó menedzser amivel akár gyorsabban lehet a számítógépen elmentett belépéshez szükséges adatokat megnyitni. Nem, kell installálni.

Simple Password Manager

Simple Password Manager Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Simple Password Manager
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Password Manager 1.1 Build 192018-02-25 Free Password Manager 1.1 Build 19 (0)
  A Free Password Manager nevű szoftverrel könnyedén létre tudsz hozni biztonságos jelszavakat a regisztrált, rendszeresen […]
 • Icecream Password Manager 1.162017-09-07 Icecream Password Manager 1.16 (0)
  Az Icecream Password Manager egy igen hasznos, könnyen használható jelszó menedzser program. Ezzel a Free alkalmazással ( Ingyenes ) […]
 • NordPass 4.28.72022-08-09 NordPass 4.28.7 (0)
  A NordPass egy biztonságos jelszó menedzser program amivel kényelmesebb jelszó tárolás megvalósítása támogatott. A szoftverrel […]
 • Alternate Password DB 3.3402022-07-15 Alternate Password DB 3.340 (0)
  Az Alternate Password DB nevű program segítségével sokkal egyszerűbben és rugalmasabban tudod adminisztrálni, elmenteni a […]
 • Alternate Password DB Portable 3.3402022-07-15 Alternate Password DB Portable 3.340 (0)
  Az Alternate Password DB Portable egy telepítés nélkül használható jelszómenedzser program. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően […]