Password Safe Portable 3.54.1

A Password Safe Portable a népszerű és rengeteg extra lehetőséggel ellátott jelszómenedzser program telepítést nem igénylő változata. Az alábbi Free alkalmazás többek között tartalmaz egy jelszó generáló funkciót is, amivel bonyolultabb és biztonságosabb jelszavakat lehet készíteni.

Jelszavaid biztonságosabb, könnyebb kezelésére alkalmas profi jelszómenedzser alkalmazás a Password Safe Portable, ami a népszerű szoftver telepítést nem igénylő kiadása, ami sokkal rugalmasabb használatot tesz lehetővé.

A Password Safe Portable letöltése után egy önkicsomagoló tömörített fájlt kapunk, amit egy szabad mappába kell kicsomagolni, a végrehajtása után gyakorlatilag mást nem is kell tenni azért hogy használható állapotba kerüljön. A Password Safe Portable installálható kiadásban is elérhető.

A szoftver a kezelendő jelszavakat egy adatbázisban menti el, amit egy az első indítást követően létrehozott mester jelszóval lehet levédeni.

A szoftver kezelőfelülete könnyen navigálható, egyszerűen adhatsz meg akár profil formájában ilyen jellegű belépési azonosítókat. Itt egyéb információk is hozzárendelhetőek, többek között felhasználónevek, a szóban forgó oldalak közvetlen hivatkozásai. Mivel manuálisan igen nehéz bonyolult jelszavakat készíteni, az új profil létrehozására hivatott menüpontnál akár azonnal generálni is lehet betűk, számok, véletlenszerű karakterek felhasználásával teljesen egyedieket. A Password Safe Portable biztonságos, illetve dizájnos is egyben.

Igen hasznos funkciónak tekinthető még az esetében, hogy azokhoz lejárati időpont is rendelhető, annak időintervalluma is kézzel adható meg. A Password Safe Portable jelenleg nem támogatja a Magyar nyelvet, ezt viszont ellensúlyozza az áttekinthető lehetőségek.

Mód van még vele szinkronizálni, illetve importálni más hasonló alkalmazásokból jelszavakat.

Telepítés nélküli megfelelőjeként használhatod még a KeePass Portable, vagy a SafeInCloud Portable megoldását, ami opcionálisan felhő alapon is tudja kezelni azokat, így bárhol el lehet a jelszavakat érni, kizárólag aktív internet kapcsolatra van szükség.

A Password Safe Portable egy ingyenesen futtatható jelszó menedzser program, amit nem kell telepíteni, kis erőforrás igénnyel rendelkezik, sőt egy jelszó generáló funkciót is tartalmaz. kényelmes használat jellemzi. 

Password Safe Portable

Password Safe Portable Összefoglaló:

 • Jelszómenedzser program
 • nem kell telepíteni
 • kis méret
 • jelszó generáló funkció
 • az általa kezelt azonosítókat adatbázisban menti el
 • konfigurálható megjelenés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://pwsafe.org/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Password Safe Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Password Safe 3.55.02021-06-29 Password Safe 3.55.0 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad […]
 • Alternate Password DB 3.3302021-09-29 Alternate Password DB 3.330 (0)
  Az Alternate Password DB nevű program segítségével sokkal egyszerűbben és rugalmasabban tudod adminisztrálni, elmenteni a […]
 • Alternate Password DB Portable 3.3302021-09-29 Alternate Password DB Portable 3.330 (0)
  Az Alternate Password DB Portable egy telepítés nélkül használható jelszómenedzser program. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően […]
 • Enpass Portable 6.7.22021-09-16 Enpass Portable 6.7.2 (0)
  Az Enpass Portable egy telepítés nélkül futtatható jelszó menedzser program amivel sokkal optimálisabb módszerrel lehet a […]
 • Enpass 6.7.22021-09-13 Enpass 6.7.2 (0)
  Az Enpass egy profi jelszómenedzser alkalmazás, amivel sokkal átláthatóbban tudod azokat elmenteni a számítógépeden. Szinte az összes […]