Biztonság

KeePass Portable 2.57

A KeePass Portable egy jelszavak menedzselésére alkalmas program, amit nem kell telepíteni. Az alábbi Free alkalmazás tartalmaz még jelszógenerátort, ezeket az azonosítókat AES titkosítással menti el egy saját adatbázisban. Némi trükközéssel elérhető, hogy Magyar nyelven lehessen használni.

Ha egy olyan alkalmazást keresel amivel egyszerűbben, átláthatóbban, biztonságosabban tudod tárolni a számítógépeden a jelszavakat, akkor itt egy ingyenes, könnyen használható szoftver a KeePass Portable.

A szoftver telepítésével egyáltalán nem kell az időt tölteni, csak a letöltött tömörített mappát kell kicsomagolni, majd a benne található alkalmazást el kell indítani. A program alapértelmezés szerint nem tud Magyar nyelven, de a hivatalos oldalról elérhető hozzá külön nyelvi fájl, amit szintén a kicsomagolás után a KeePass Portable telepítőmappájába kell másolni, majd kiválasztani a kezelőfelületen a Magyar nyelvet.

Ha egy adott számítógépre szántad, rendszeresen vennéd igénybe a szolgáltatását, a KeePass Portable installálható változata is letölthető.

Az első indítását követően a rendeltetésszerű használat érdekében néhány alapvető beállításra lesz szükség, létre kell hozni egy adatbázist, illetve ahhoz meg kell adni egy mesterjelszót.

Ezen lépések végrehajtása után kezdhető el csak a saját jelszavak importálása. Ha eddig problémát okozott a számodra, hogy kellő erősségű jelszót használj, akkor ebben is segítséget tud nyújtani a KeePass Portable, mivel egy jelszógenerátort is tartalmaz, tud számok, betűk, véletlenszerű karakterek felhasználásával kellően biztonságosnak tekinthetőt készíteni.

A jelszavak importálásához rengeteg módszert biztosít, azokat könnyedén be lehet a számára importálni a vágólapról, az adott oldal belépési hivatkozásával, majd ezek végeztével a beállításoknál külön engedélyezni lehet, hogy a vágólapok tartalmát automatikusan törölje. A KeePass Portable a jelszavakat igen biztonságosan tárolja, ezeket AES titkosítással kezeli, így igen minimális annak az esélye, hogy illetéktelenek kezébe kerül.

Hasonló telepítés nélkül használható jelszó menedzser alkalmazás a SafeInCloud Portable ami szintén tud Magyar nyelven, sőt böngésző integrációt is biztosít.

A KeePass Portable egy telepítés nélkül használható jelszómenedzser, felfedezhető benne jelszógenerátor, az eltárolt belépőazonosítók biztonságáról AES titkosítással gondoskodik.

KeePass Portable

KeePass Portable összefoglaló:

 • Jelszómenedzser alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • AES titkosítást használ
 • rengeteg hasznos beállítás
 • jelszógenerátor
 • Magyarítható
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://keepass.info/
KeePass Portable letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
KeePass Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KeePass 2.572024-06-02 KeePass 2.57 (0)
  A KeePass egy professzionális jelszómenedzser, amivel kényelmesen és biztonságosan tudod eltárolni a számítógépeden a belépésekre […]
 • Free Password Manager 1.1 Build 192018-02-25 Free Password Manager 1.1 Build 19 (0)
  A Free Password Manager nevű szoftverrel könnyedén létre tudsz hozni biztonságos jelszavakat a regisztrált, rendszeresen […]
 • KeePassXC Portable 2.7.92024-06-20 KeePassXC Portable 2.7.9 (0)
  A KeePassXC Portable egy installáció nélkül használható jelszó menedzser szoftver amivel egyszerre több ilyen jellegű információ […]
 • Enpass 6.11.12024-06-05 Enpass 6.11.1 (0)
  Az Enpass egy profi jelszómenedzser alkalmazás, amivel sokkal átláthatóbban tudod azokat elmenteni a számítógépeden. Szinte az összes […]
 • Enpass Portable 6.11.12024-06-05 Enpass Portable 6.11.1 (0)
  Az Enpass Portable egy telepítés nélkül futtatható jelszó menedzser program amivel sokkal optimálisabb módszerrel lehet a […]

Szólj hozzá