KeePass 2.31

A KeePass egy professzionális jelszómenedzser, amivel kényelmesen és biztonságosan tudod eltárolni a számítógépeden a belépésekre használt azonosítókat. Rendkívül egyszerűen használható, természetesen Magyar nyelven is tud. Free alkalmazás formájában használható. Jelszógenerátort is tartalmaz. AES titkosítást használ.

Mivel egyre több feladat ellátásra adódik lehetőség a világhálón, sok prémium tartalom eléréséhez saját fiókot kell hogy létrehozzunk ahogy egy biztonságos jelszó is szükséges. Ha ezekből több is van, igen nehéz azokat fejben tartani, ebben kínál segítséget a KeePass nevű alkalmazás, ami természetesen teljesen ingyenesen használható.

A jelszómenedzser széleskörűségét az is szemlélteti, hogy beszerezhető a KeePass hordozható változatban is, amit csak futtatni kell.

Az szoftver telepítése Magyar nyelven történik, de sajnos magára a használatra ez már nem jellemző, ezt természetesen orvosolni lehet, mivel a hivatalos forrásból letölthető hozzá Magyar nyelvi fájl. Ezt kicsomagolva az alkalmazás telepítési mappájába való másolás után a kezelőfelületen már ki is választható, hogy honosított formában fusson ezen túl. A KeePass képes egyetlen mesterjelszó segítségével AES titkosítással megvédeni azokat a jelszavakat, belépő azonosítókat amiknek a tárolását rá bízzuk.

A KeePass első beüzemelése előtt létre kell hozni egy adatbázist a számára, továbbá meg kell neki adni egy mesterjelszót, ami arra hivatott hogy a későbbiekben meg tudja védeni a szóban forgó jelszavakat. Természetesen ez kiváltható úgynevezett kulcsfájlokkal is, így mindenki saját maga döntheti el hogy mi a számára a legszimpatikusabb megoldás.

A konfigurációs panelon külön ki lehet választani, hogy a KeePass milyen titkosítással tárolja el azokat, ez lehet, AES, továbbá itt van mód arra, hogy engedélyezzük az adatbázis tömörítést, ezzel csökkenteni lehet annak a méretét, ez akkor lehet hasznos ha rengeteg jelszó tárolását szeretnéd megvalósítani.

Az egyéb funkció részeként tartalmaz egy jelszó generátort, amivel jelentősen leegyszerűsíthető, hogy sokkal biztonságosabb jelszót tudjunk választani. Itt betűk, számok, véletlenszerű karakterek is kiválaszthatóak, minden felhasználó maga döntheti el mi a számára legoptimálisabb. A KeePass a beállításoknál számos speciális opciót biztosít, amivel sokkal biztonságosabbá tehető az adott feladat, engedélyezhető neki, hogy automatikusan törölje a vágólap előzményeket a program bezárásakor, illetve korlátozni is tudja az ahhoz való hozzáférést.

Alternatívájaként használhatod a RoboForm megoldását, ami már Böngésző integrációs szolgáltatással is el van látva, továbbá sokkal több kényelmi funkciót biztosít. Hasonló jelszómenedzser lehetőségeket szolgáltat még a SafeInCloud ami profinak tekinthető a saját területén.

A KeePass egy ingyenes, Magyar nyelven is használható jelszómenedzser alkalmazás, amivel biztonságosan tudod tárolni a számítógépeden a jelszavakat. Jelszógenerátort is tartalmaz.

KeePass

KeePass összefoglaló:

 • Jelszómenedzser alkalmazás
 • AES titkosítást használ
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • egyszerű használat
 • jelszógenerátor
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://keepass.info/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
KeePass
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KeePass Portable 2.312016-01-13 KeePass Portable 2.31 (0)
  A KeePass Portable egy jelszavak menedzselésére alkalmas program, amit nem kell telepíteni. Az alábbi Free alkalmazás tartalmaz még […]
 • Free Password Manager 1.1 Build 192018-02-25 Free Password Manager 1.1 Build 19 (0)
  A Free Password Manager nevű szoftverrel könnyedén létre tudsz hozni biztonságos jelszavakat a regisztrált, rendszeresen […]
 • Enpass 6.7.42021-11-18 Enpass 6.7.4 (0)
  Az Enpass egy profi jelszómenedzser alkalmazás, amivel sokkal átláthatóbban tudod azokat elmenteni a számítógépeden. Szinte az összes […]
 • Enpass Portable 6.7.42021-11-18 Enpass Portable 6.7.4 (0)
  Az Enpass Portable egy telepítés nélkül futtatható jelszó menedzser program amivel sokkal optimálisabb módszerrel lehet a […]
 • Alternate Password DB 3.3302021-09-29 Alternate Password DB 3.330 (0)
  Az Alternate Password DB nevű program segítségével sokkal egyszerűbben és rugalmasabban tudod adminisztrálni, elmenteni a […]