Free Password Manager 1.1 Build 19

A Free Password Manager nevű szoftverrel könnyedén létre tudsz hozni biztonságos jelszavakat a regisztrált, rendszeresen meglátogatott oldalaidhoz. A Windows App nagyon egyszerűen használható, ha szükséges egy jelszó generáló funkciót is igénybe vehetsz. A program a tárolt jelszavakat igen magas titkosítási eljárással tárolja a számítógépeden, ehhez AES metódust használ. Free alkalmazás ( Ingyenes ).

A megfelelő erősséggel rendelkező jelszavak ma már igen fontosak hogy biztonságosan tudjunk fellépni a regisztrált oldalakra. Ha egy ingyenesen használható Jelszó menedzser alkalmazást szeretnél használni, ami nem csak hogy biztonságosan tárolja ezeket a belépő azonosítókat, hanem újak létrehozását is támogatja akkor itt a Free Password Manager. Egyszerű használati opciókkal rendelkezik.

A Free Password Manager letöltése után a szoftvert csak telepíteni kell, ezt követően egy áttekinthető, csak az adott feladatkörre koncentráló felhasználói felület fogad ahol azonnal hozzáadhatsz jelszavakat azt profil formájában lehet elmenteni. A szoftver igen biztonságos használattal rendelkezik, ezt a tényt abban is lehet érzékelni, hogy a jelszavakat a számítógépen titkosítva tárolja, ehhez AES módszert vesz igénybe.

A Free Password Manager nevű alkalmazásnak köszönhetően nem csak hogy biztonságosabban, hanem kényelmesebben tárolhatóak a jelszavak.

A programmal egy jelszó generáló funkciót is kapsz, ahol magad választhatod ki hogy milyen karaktereket használjon, definiálható a jelszavak hosszúsága.

A Free Password Manager támogatja, hogy az ilyen jellegű tartalmakat később bármikor szerkeszthesd, exportálhasd, importálhasd. Ha esetleg több gépen szeretnéd használni, a program telepíthető egy cserélhető adathordozóra, így az eszköz csatlakoztatása után azonnal használható amellett hogy a szoftvert újra kellene konfigurálni.

Jelszó menedzserként használhatod a Password Safe megoldását, amiből hordozható változat is létezik. Az egyik legtöbb funkciót támogató adott feladatra kifejlesztett szoftver az Icecream Password Manager a program kedvencek támogatással teszi egyszerűbbé a navigációt a mentett jelszavak között. A RoboForm űrlap menedzser funkcióval bővíti ki a korábban említett feladatkört.

A Free Password Manager egy Windows rendszerre tervezett jelszó menedzser alkalmazás, amivel az ilyen jellegű tartalmakat profilban titkosítva lehet elmenteni. A szoftver tartalmaz még egy jelszó menedzser funkciót is. Egyszerű használat, exportálási, importálási lehetőségek jellemzik. Ingyenes.

Free Password Manager

Free Password Manager Összefoglaló:

 • Jelszó menedzser alkalmazás
 • opcionálisan egy cserélhető adathordozóra is telepítheted
 • Jelszó generáló funkció
 • ha szükséges menthetőek a beállításai
 • profilos opciók
 • egyszerű használat
 • Magas titkosítási eljárást használ a biztonságosabb használat érdekében
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free Password Manager
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KeePass 2.51.12022-05-10 KeePass 2.51.1 (0)
  A KeePass egy professzionális jelszómenedzser, amivel kényelmesen és biztonságosan tudod eltárolni a számítógépeden a belépésekre […]
 • KeePass Portable 2.51.12022-05-10 KeePass Portable 2.51.1 (0)
  A KeePass Portable egy jelszavak menedzselésére alkalmas program, amit nem kell telepíteni. Az alábbi Free alkalmazás tartalmaz még […]
 • Kaspersky Password Manager 9.0.2.210932022-05-02 Kaspersky Password Manager 9.0.2.21093 (0)
  A Kaspersky Password Manager egy több eszközön is futtatható szinkronizálható jelszó menedzser program amivel kényelmesebben lehet a […]
 • KeePassXC Portable 2.7.12022-04-12 KeePassXC Portable 2.7.1 (0)
  A KeePassXC Portable egy installáció nélkül használható jelszó menedzser szoftver amivel egyszerre több ilyen jellegű információ […]
 • Random Password Generator 1.32022-02-28 Random Password Generator 1.3 (0)
  A Random Password Generator egy mélyebb konfiguráció nélkül használható jelszó menedzser program ami jelszó kereső eszközzel […]