Free Password Manager 1.1 Build 19

A Free Password Manager nevű szoftverrel könnyedén létre tudsz hozni biztonságos jelszavakat a regisztrált, rendszeresen meglátogatott oldalaidhoz. A Windows App nagyon egyszerűen használható, ha szükséges egy jelszó generáló funkciót is igénybe vehetsz. A program a tárolt jelszavakat igen magas titkosítási eljárással tárolja a számítógépeden, ehhez AES metódust használ. Free alkalmazás ( Ingyenes ).

A megfelelő erősséggel rendelkező jelszavak ma már igen fontosak hogy biztonságosan tudjunk fellépni a regisztrált oldalakra. Ha egy ingyenesen használható Jelszó menedzser alkalmazást szeretnél használni, ami nem csak hogy biztonságosan tárolja ezeket a belépő azonosítókat, hanem újak létrehozását is támogatja akkor itt a Free Password Manager. Egyszerű használati opciókkal rendelkezik.

A Free Password Manager letöltése után a szoftvert csak telepíteni kell, ezt követően egy áttekinthető, csak az adott feladatkörre koncentráló felhasználói felület fogad ahol azonnal hozzáadhatsz jelszavakat azt profil formájában lehet elmenteni. A szoftver igen biztonságos használattal rendelkezik, ezt a tényt abban is lehet érzékelni, hogy a jelszavakat a számítógépen titkosítva tárolja, ehhez AES módszert vesz igénybe.

A Free Password Manager nevű alkalmazásnak köszönhetően nem csak hogy biztonságosabban, hanem kényelmesebben tárolhatóak a jelszavak.

A programmal egy jelszó generáló funkciót is kapsz, ahol magad választhatod ki hogy milyen karaktereket használjon, definiálható a jelszavak hosszúsága.

A Free Password Manager támogatja, hogy az ilyen jellegű tartalmakat később bármikor szerkeszthesd, exportálhasd, importálhasd. Ha esetleg több gépen szeretnéd használni, a program telepíthető egy cserélhető adathordozóra, így az eszköz csatlakoztatása után azonnal használható amellett hogy a szoftvert újra kellene konfigurálni.

Jelszó menedzserként használhatod a Password Safe megoldását, amiből hordozható változat is létezik. Az egyik legtöbb funkciót támogató adott feladatra kifejlesztett szoftver az Icecream Password Manager a program kedvencek támogatással teszi egyszerűbbé a navigációt a mentett jelszavak között. A RoboForm űrlap menedzser funkcióval bővíti ki a korábban említett feladatkört.

A Free Password Manager egy Windows rendszerre tervezett jelszó menedzser alkalmazás, amivel az ilyen jellegű tartalmakat profilban titkosítva lehet elmenteni. A szoftver tartalmaz még egy jelszó menedzser funkciót is. Egyszerű használat, exportálási, importálási lehetőségek jellemzik. Ingyenes.

Free Password Manager

Free Password Manager Összefoglaló:

 • Jelszó menedzser alkalmazás
 • opcionálisan egy cserélhető adathordozóra is telepítheted
 • Jelszó generáló funkció
 • ha szükséges menthetőek a beállításai
 • profilos opciók
 • egyszerű használat
 • Magas titkosítási eljárást használ a biztonságosabb használat érdekében
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free Password Manager
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KeePass 2.312016-01-13 KeePass 2.31 (0)
  A KeePass egy professzionális jelszómenedzser, amivel kényelmesen és biztonságosan tudod eltárolni a számítógépeden a belépésekre […]
 • KeePass Portable 2.312016-01-13 KeePass Portable 2.31 (0)
  A KeePass Portable egy jelszavak menedzselésére alkalmas program, amit nem kell telepíteni. Az alábbi Free alkalmazás tartalmaz még […]
 • Alternate Password DB 3.3102021-07-21 Alternate Password DB 3.310 (0)
  Az Alternate Password DB nevű program segítségével sokkal egyszerűbben és rugalmasabban tudod adminisztrálni, elmenteni a […]
 • Alternate Password DB Portable 3.3102021-07-21 Alternate Password DB Portable 3.310 (0)
  Az Alternate Password DB Portable egy telepítés nélkül használható jelszómenedzser program. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően […]
 • Password Safe 3.55.02021-06-29 Password Safe 3.55.0 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad […]