Titkosítás

Password Vault Manager Enterprise 10.0.0.0

A Password Vault Manager Enterprise egy professzionális jelszó menedzser program amivel az egyik legszéleskörűbben lehet ilyen jellegű adatokat eltárolni a számítógépen. Jelszó generálóval is rendelkezik, a beállításokat profilban lehet elmenteni.

Mivel a számítógép használata során szinte bármilyen feladat elvégezése során szükség lehet jelszavas védelemre, ezért szükség lehet egy olyan szoftverre amivel ez sokkal kényelmesebben tárolható el. A Password Vault Manager Enterprise előnye, hogy a tároláskor kiválasztható profilok között a megszokottól sokkal több előre hozzáadott beállítás választható ki.

A Password Vault Manager Enterprise letöltése után a szoftver telepítésekor hozzáadható az automatikusan induló szoftverek listájához, illetve létrehozható egy ikon az asztalra.

Egy profi felhasználói felületet biztosító szoftver áll rendelkezésre ahol jelszó készítő is kipróbálható ha egy mai elvárásoknak megfelelő jelszót szeretnénk készíteni.

A Password Vault Manager Enterprise megoldásával létrehozott jelszavakhoz több hasznos információ is hozzáfűzhető, leírások, egyéb adatok formájában. A profilban eltárolt jelszavakat közül a rendszeresebben használtak kedvencekhez adható hozzá.

A kinézete paneles elrendezéssel lett létrehozva ahol több ablak is rendelkezésre áll, az azok elhelyezkedése, illetve jellemzői szintén megváltoztatható, nem meglepő ha azokhoz is előre hozzáadott paraméterek használhatóak.

Biztonságos jelszavak létrehozásához a Password Vault Manager Enterprise egy hatékony szoftver amivel a hatékonyságon kívül a kényelmesebb használat is rendelkezésre áll mint végeredmény. A Alternate Password DB illetve a Password Boss is egy biztonságos jelszó menedzser szoftver.

A Password Vault Manager Enterprise egy korszerű jelszó menedzser szoftver ami annyiban kínál több funkciót, hogy a kezelt jelszavakat sokkal több előre elkészített profil szerint lehet eltárolni. A programmal létre is hozhatsz saját biztonságos jelszavakat.

Password Vault Manager Enterprise

Password Vault Manager Enterprise

 • jelszó menedzser szoftver
 • jelszó generáló kiegészítő
 • rengeteg előre hozzáadott profilt tartalmaz
 • remek felhasználói felület
 • egyszerű használat
 • rendszerezhető felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://password.devolutions.net/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Password Vault Manager Enterprise
Platform
Windows
Teljes ár
149,99 USD
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • DualSafe Password Manager 1.4.0.132023-03-09 DualSafe Password Manager 1.4.0.13 (0)
  A DualSafe Password Manager jelszó menedzserrel kényelmesebben lehet regisztrált tartalmakhoz történő belépésekhez szükséges […]
 • Kaspersky Password Manager 9.0.2.210932022-05-02 Kaspersky Password Manager 9.0.2.21093 (0)
  A Kaspersky Password Manager egy több eszközön is futtatható szinkronizálható jelszó menedzser program amivel kényelmesebben lehet a […]
 • Free Password Manager 1.1 Build 192018-02-25 Free Password Manager 1.1 Build 19 (0)
  A Free Password Manager nevű szoftverrel könnyedén létre tudsz hozni biztonságos jelszavakat a regisztrált, rendszeresen […]
 • Sticky Password Premium 8.8.6.18502024-07-15 Sticky Password Premium 8.8.6.1850 (0)
  A Sticky Password Premium egy felhő alapú technológiát használó jelszó széf szoftver, ami a népszerű program kereskedelmi kiadása. A […]
 • 1Password 8.10.36.462024-07-10 1Password 8.10.36.46 (0)
  Az 1Password egy profi jelszó menedzser program amivel kényelmesebben lehet Windows operációs rendszeren eltárolni a jelszavainkat. A […]

Szólj hozzá