Password Safe 3.44.0

A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad fontosnak tartott jelszavakat menedzselni tudd, illetve megóvd azokat az illetéktelen hozzáférésektől. Ez a Free alkalmazás nem igényel komolyabb szakértelmet a rendeltetésszerű használat érdekében. Jelszó generáló funkciót is tartalmaz.

Mivel ma már egyre bonyolultabb jelszavak használatára van szükség, hasznos lehet ha egy ingyenes és könnyen kezelhető jelszómenedzser alkalmazást hívsz segítségül, ami nem csak hogy átláthatóbb mentési lehetőségeket tesz lehetővé, hanem biztonságosabbá is teszi az azok tárolását. Egy teljesen ingyenes és igen rugalmasan használható jelszó menedzser alkalmazás a Password Safe, ami kis méretű ráadásul igen egyszerű használni. A Password Safe Letölthető telepítést nem igénylő változatban is.

Az alkalmazás néhány lépésből álló telepítése után, azonnal elindítható, ahol az első futtatás alkalmával egy adatbázist kell létrehozni, illetve egy mesterjelszó megadása szükséges.

A Password Safe kezelőfelülete jól navigálható, a mentésre szánt jelszavakhoz számos egyéb adat is hozzáfűzhető, többek között a felhasználónév, szóban forgó oldal, vagy akár E-mail cím.

Mint a hasonló jelszómenedzser programok, ő is támogatja, hogy más azonos feladatra tervezett alkalmazások által mentett adatbázisokat tudjon szinkronizálni, így az áttérés a lehető legkevesebb energiaráfordítással történhet meg. Importáláskor a KeePass nevű programot támogatja.

A Password Safe kezelőfelülete némileg testre szabható, megadható, hogy mely menüpontokat jelenítse meg, illetve milyen betűcsaládot használjon.

Ha problémát okoz a megfelelő erősségű jelszavak létrehozása, erre egy külön opciót biztosít jelszógeneráló funkció formájában. Itt igen bonyolult jelszavak is létrehozhatóak. A Password Safe sajnos honosított formában nem vehető igénybe.

Hasonló megoldásokat kínál még az F-Secure KEY, az Enpass, illetve a RoboForm. Az utóbbi talán az egyik legnépszerűbb és legrugalmasabb lehetőségeket szolgáltató jelszó kezelő szoftver.

A Password Safe nevű jelszó kezelő alkalmazás gondoskodik arról hogy nem csak egyszerűen, hanem biztonságosabban is tudd menedzselni a szóban forgó adatokat. Letölthető hordozható változatban is.

Password Safe

Password Safe Összefoglaló:

 • Jelszó menedzser alkalmazás
 • beszerezhető telepítést nem igénylő változatban is
 • jelszó generáló funkció
 • minimális szaktudást igényel a használata
 • testre szabható megjelenés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://pwsafe.org/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Password Safe
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Password Safe Portable 3.44.02017-10-09 Password Safe Portable 3.44.0 (0)
  A Password Safe Portable a népszerű és rengeteg extra lehetőséggel ellátott jelszómenedzser program telepítést nem igénylő változata. […]
 • Alternate Password DB 2.4902017-10-06 Alternate Password DB 2.490 (0)
  Az Alternate Password DB nevű program segítségével sokkal egyszerűbben és rugalmasabban tudod adminisztrálni, elmenteni a […]
 • SafeInCloud 17.4.32017-11-11 SafeInCloud 17.4.3 (0)
  A SafeInCloud egy profi jelszó menedzser alkalmazás ami nem csak újak generálásában segít, hanem azok biztonságos eltárolását is meg […]
 • Enpass 5.6.02017-09-15 Enpass 5.6.0 (0)
  Az Enpass egy profi jelszómenedzser alkalmazás, amivel sokkal átláthatóbban tudod azokat elmenteni a számítógépeden. Szinte az összes […]
 • KeePass 2.312016-01-13 KeePass 2.31 (0)
  A KeePass egy professzionális jelszómenedzser, amivel kényelmesen és biztonságosan tudod eltárolni a számítógépeden a belépésekre […]