Icecream Password Manager 1.16

Az Icecream Password Manager egy igen hasznos, könnyen használható jelszó menedzser program. Ezzel a Free alkalmazással ( Ingyenes ) sokkal könnyebben tárolhatod el a számítógépeden kezelt jelszavakat. Magyar nyelvű. AES-256 titkosítással vehető igénybe. Kedvencek támogatással.

Itt egy igazán egyszerűen használható jelszó menedzser alkalmazás, az Icecream Password Manager, amivel sokkal kényelmesebben tudod tárolni a számítógépeden a kedvenc oldalaidra, illetve internetes tevékenységeidhez szükséges olyan jellegű belépő azonosítókat, amik jelszót igényelnek.

Az Icecream Password Manager letöltése után a szoftvert szinte egyetlen kattintással telepíteni lehet, ezt követően azonnal használható. Az első futtatása alkalmával szükség van egy új profil, illetve mesterjelszó megadására, csak ebben az esetben használható teljes értékűen.

Itt az Icecream Password Manager azonnal tájékoztatni tud arról, ha nem megfelelő erősségű jelszót adtál meg. Az alkalmazás fejlesztője már nem ismeretlen, mivel számos olyan programot dobott a szoftver piacra, amik hamar közkedveltté váltak.

A szóban forgó program, minden fontosabb funkciót biztosít annak az érdekében. hogy biztonságosan, kényelmesen tudd tárolni a jelszavaidat, sőt olyan kényelmi funkciók is helyet kaptak benne amikre talán nem is számíthattunk. A szoftverrel opcionálisan azokat kedvencekhez lehet adni, így azokat szükség esetén azonnal el lehet érni.

Az Icecream Password Manager biztosít importálási lehetőségeket, itt opcionálisan a böngésződdel, illetve a hasonló programok által eltárolt ilyen jellegű tartalmakat néhány egyszerű lépésben importálni tudja abból a célból, hogy a későbbiek folyamán vele tudd azokat adminisztrálni. Ezeket a jelszavakat magas titkosítás mellett ( AES-256 ) tárolja el, teszi elérhetetlenné az illetéktelen hozzáférésektől.

A Magyar nyelvi támogatás kimaradt belőle, de szerencsére a szoftver kezelőfelülete kinézetben, elrendezésben ezt teljes mértékben ellensúlyozza. Mivel ingyenes, mindenképp érdemes kipróbálni azok számára akik a szóban forgó feladatkörre keresnek egy megbízható segédalkalmazást.

Az Alternate Password DB nevű szoftver egy beépített jelszó generátor funkciót is biztosít a kipróbálóinak, A RoboForm az egyik legnépszerűbb egyben legnagyobb támogatást biztosító program, ami korszerű böngésző integrációs szolgáltatással rendelkezik.

Az Icecream Password Manager egy ingyenes jelszó menedzser program, amivel korszerűen, könnyen elérhetően tárolhatod el a számítógépeden a jelszavaidat. Amellett hogy biztonságos, böngésző integrációs szolgáltatásokat is biztosít.

Icecream Password Manager

Icecream Password Manager összefoglaló:

 • Jelszó menedzser alkalmazás
 • kategorizálási lehetőség
 • kedvencek támogatás
 • Mesterjelszó szükséges a rendeltetésszerű használatához
 • AES-256 támogatás
 • könnyen használható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://icecreamapps.com/Password-Manager/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Icecream Password Manager
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Password Manager 1.1 Build 192018-02-25 Free Password Manager 1.1 Build 19 (0)
  A Free Password Manager nevű szoftverrel könnyedén létre tudsz hozni biztonságos jelszavakat a regisztrált, rendszeresen […]
 • Enpass 6.7.42021-11-18 Enpass 6.7.4 (0)
  Az Enpass egy profi jelszómenedzser alkalmazás, amivel sokkal átláthatóbban tudod azokat elmenteni a számítógépeden. Szinte az összes […]
 • Enpass Portable 6.7.42021-11-18 Enpass Portable 6.7.4 (0)
  Az Enpass Portable egy telepítés nélkül futtatható jelszó menedzser program amivel sokkal optimálisabb módszerrel lehet a […]
 • NordPass 4.14.202021-11-12 NordPass 4.14.20 (0)
  A NordPass egy biztonságos jelszó menedzser program amivel kényelmesebb jelszó tárolás megvalósítása támogatott. A szoftverrel […]
 • Alternate Password DB 3.3302021-09-29 Alternate Password DB 3.330 (0)
  Az Alternate Password DB nevű program segítségével sokkal egyszerűbben és rugalmasabban tudod adminisztrálni, elmenteni a […]