Titkosítás

Universal Password Manager 1.15.1

Az Universal Password Manager jelszó menedzser szoftver amivel a számítógépen kényelmesebben lehet eltárolni a meglátogatott tartalmainkhoz tartozó jelszavakat. Egyéb hasznos funkciókat is tartalmaz. Saját biztonságos jelszó generálható vele. Free alkalmazás.

Egy jelszó széf szoftver amivel egyetlen alkalmazással lehet az összes használt, számítógépen tárolt jelszó kezelésére, illetve az azok korszerűbb rendszerezésére szükséges eszközök használatára. Az Universal Password Manager teljesen ingyenesen próbálható ki.

Az Universal Password Manager beszerezése, letöltése után azért hogy használhassuk a Java futtatókörnyezet legújabb kiadására van szükség. Az is teljesen ingyenes, egyszerűen csak telepíteni kell, illetve néha frissíteni ha kiadtak újabb verziót.

A program az Universal Password Manager első használatakor egy mester jelszó kiválasztását igényli, az képes a szoftver összes vele eltárolt jelszavainak a levédését az illetéktelen hozzáféréstől.

A program felületén nagyon egyszerűen kezdeményezhető a beállítások elérése, könnyen hozhatóak létre az elmentendő jelszavak. Itt az oldal, a jelszó, illetve egy részletesebb leírást is készíthetünk amivel a regisztrált oldalról lehet egyszerűbb információkat szerezni.

Természetesen mint az összes népszerűbb program, ez a szoftver is tartalmaz egy beépített jelszó generáló funkciót, azt szinte azonnal fel lehet használni ha egy ilyen jellegű adatot szeretnénk eltárolni a számítógépünkön.

Az Universal Password Manager előnye az egyszerű használat, illetve hogy mindent felfedezhetünk benne amire szükség lehet egy jelszó menedzser szoftver esetén. Továbbá hogy teljesen ingyenesen használható.

A jelszó kezelő alkalmazás az Universal Password Manager jelszó készítő kiegészítője jelentősen hatékonyabbá teszi a felhasználhatóságát, így inkább javasolt mint bármelyik fizetős szoftver. Ettől függetlenül a Alternate Password DB, illetve a Sticky Password Premium nevű alkalmazást is érdemes leellenőrizni, hogy megfelel e az elvárásainknak.

Az Universal Password Manager egy ingyenes, Java alapú jelszó menedzser szoftver amivel saját jelszókat is létrehozhatsz, azokat privát módon lehet tárolni a számítógépen, rengeteg ilyen jellegű tartalom esetén lehet hasznos.

Universal Password Manager

Universal Password Manager Összefoglaló:

 • jelszó menedzser szoftver
 • Java futtató környezettel rendelkezik
 • jelszó generáló kiegészítő
 • biztonságos
 • nagyon egyszerű kezelhetőség
 • Android rendszerre is beszerezhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://upm.sourceforge.net/index.html

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Universal Password Manager
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KeePassXC 2.7.92024-06-20 KeePassXC 2.7.9 (0)
  A KeePassXC egy igazán professzionális szinten használható, teljesen ingyenes jelszó menedzser program amivel a jelszavak sokkal […]
 • Password Safe 3.66.12024-06-04 Password Safe 3.66.1 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad […]
 • Free Password Manager 1.1 Build 192018-02-25 Free Password Manager 1.1 Build 19 (0)
  A Free Password Manager nevű szoftverrel könnyedén létre tudsz hozni biztonságos jelszavakat a regisztrált, rendszeresen […]
 • LastPass 4.132.02024-07-16 LastPass 4.132.0 (0)
  A LastPass egy többtényezős hitelesítési feladatokhoz is futtatható jelszó menedzser program amivel fokozhatjuk a jelszavaink […]
 • Sticky Password Premium 8.8.6.18502024-07-15 Sticky Password Premium 8.8.6.1850 (0)
  A Sticky Password Premium egy felhő alapú technológiát használó jelszó széf szoftver, ami a népszerű program kereskedelmi kiadása. A […]

Szólj hozzá