Blog

Universal Password Manager: Ingyenesen kipróbálható jelszó széf alkalmazás

Ingyenes jelszó menedzser alkalmazás amivel kényelmesebben lehet eltárolni a számítógépen tárolt jelszókat, illetve létre is hozhatsz sajátot, sőt külön kiegészítővel rendelkezik ahhoz. Több platformra is teljes korlátozástól mentesen lehet beszerezni, akár Android rendszert futtató készülékekre létrehozott verzió is van az Universal Password Manager megoldásából.

Több előnyös tulajdonsággal is rendelkező, egyben hatékony jelszó menedzser szoftver amivel biztonságosan lehet a számítógépeden eltárolni a könnyebb belépéshez szükséges jelszavakat, azokhoz a szükséges pillanatban hozzáférhetünk. A biztonságosabb nehezebb hozzáférés elérésnek az érdekében az egész program egy jelszó segítségével védhető le, csak az a PC felhasználó tud hozzáférni a tartalmazó információkhoz akiknek azt engedélyeztük. AzUniversal Password Manager újak létrehozására is használható, több platformon is rendelkezésre áll, ilyen a Windows, illetve a Mobilokon népszerű Android operációs rendszer.

A teljes értékű használat érdekében az Universal Password Manager kötelezővé teszi, hogy telepítsük a Java futtatókörnyezetet, ha ez megtörtént a szoftver onnantól használható, a jelszavak kezelésekor néhány plusz információt is hozzárendelhetünk, ez a felhasználóbarátabb tárolásához kellhet, rengeteg ilyen jellegű tartalom esetén jól tud jönni. Itt található a program, a jelszó széf.

Universal Password Manager – jelszó kezelő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Universal Password Manager: Ingyenesen kipróbálható jelszó széf alkalmazás
Szerző
Leírás
Universal Password Manager: Ingyenes jelszó menedzser szoftver ami kiváló program hogy biztonságosan tudd a számítógépeden tárolni a jelszavaidat

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá