McAfee True Key: akár arcfelismerés, alapján is működő jelszó menedzser program

Az alábbi jelszó menedzser program egy igen biztonságos, egyben kényelmes megoldást biztosít annak az érdekében, hogy a gépeden kezelt jelszavaidat egyszerűbben tudd kezelni a későbbiekben. A McAfee True Key arcfelismerés alapján is támogatja a kamerával felszerelt eszközökön a belépés azonosítást.

Jelszómenedzser alkalmazásokból rengeteg igen egyéni funkciót biztosító Windows program érhető el. A McAfee True Key megoldásával nem csak hogy biztonságosan kerülnek eltárolásra a jelszók hanem több igen hasznos kényelmi funkciót is biztosít ehhez, ilyen az arcfelismerés technológia, ahol ha a gépedhez tartozik Webkamera abban az esetben tovább fokozható a biztonság, az is szükséges hogy a programhoz létrehozott fiókhoz hozzá tudj férni az elmentett jelszókat elérhesd.

A szoftver a telepítése után teljesen automatikusan tud beléptetni a kedvenc regisztrált oldalaidra, a jelszókat a felhőben tárolja el a korábban ismertetett módszerrel tudsz csak hozzáférni. Bonyolultabb belépőazonosítók készítéséhez jelszó generáló funkciót kínál, így kellő erősséggel rendelkezőt készíthetsz. A Magyar nyelvű felhasználói felület igen modern, csak néhány fontosabb beállítást kell csak elvégezni, hogy azokat a funkciókat bocsássa rendelkezésre amire létrehozták. A McAfee True Key, jelszó menedzser, kereskedelmi termék, ingyenes használat esetén egyszerre csak 15 fiókot támogat, de ez bőségesen elég otthoni felhasználáshoz.

McAfee True Key, jelszó menedzser


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
McAfee True Key: akár arcfelismerés, alapján is működő jelszó menedzser program
Szerző
Leírás
McAfee True Key: Profi, nagy tudású jelszó menedzser program. Ráadásul Magyar nyelvű.

Kapcsolódó szoftverek