Egyszerre több eszközön is használható a TweakPass jelszó széf megoldása

Egy dinamikus jelszó menedzser szoftver a TweakPass amivel egy minden felhasználónak hatékonyabb jelszó tárolási módszer áll rendelkezésre. A szoftver böngésző kiegészítőként is használható, szinkronizálhatjuk mobil, illetve Windows rendszeren.

A jelszó menedzser alkalmazással akár teljesen automatikusan ki lehet tölteni az adott oldalakra belépéshez szükséges jelszavakat, illetve űrlap adatokat. A jelszó kezelő használata egy hatékony kényelmes megoldásként áll rendelkezésre ahol minden azon funkciót elérhetünk amik a jelszavak egyszerűbb biztonságosabb kezelésükhöz kritérium.

Jelszó generálót is biztosít

A jelszó kezelő program a TweakPass egy remek kompatibilis megoldás amit böngésző kiegészítőként futtatható, saját jelszavakat is létre lehet hozni ahol szinte bármilyen karakter támogatott, betűk, illetve karakterek. A szoftverrel egyedi jelszavakat lehet létrehozni így az azok nem ismételgetésével sokkal biztonságosabban kezelhetőek.

Az alkalmazással eltárolt jelszavakat szinte bárhonnan el lehet érni, csak internet kapcsolatra van szükség, illetve a program által használható operációs rendszer kell, ami Windows, Linux, vagy akár mobil rendszerek is lehetnek.

A TweakPass jelszó menedzser innen érhető el amivel egyszerűbben, illetve sokkal biztonságosabban lehet a jelszavakat tárolni majd használnunk.

TweakPass – jelszó széf alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Egyszerre több eszközön is használható a TweakPass jelszó széf megoldása
Szerző
Leírás
Biztonságos, egyszerű jelszó tárolási módszert kínál a kipróbálók számára a TweakPass nevű program.

Kapcsolódó szoftverek