TweakPass 1.0.1000

A TweakPass egy biztonságos jelszó széf program amivel sokkal egyszerűbben van lehetőség arra hogy rengeteg jelszót tároljuk. Jelszó generáló funkcióval, illetve űrlap kitöltővel is rendelkezik. A szoftver az összes ma használt böngészőt támogatja, szinkronizáljunk több gépen, vagy akár Android rendszert használó eszközökre is.

A szoftver egy felhasználóbarát, biztonságos jelszó széf alkalmazás amivel hatékonyabban, több különleges funkcióval tudod a számítógépen eltárolni azokat a lejszavakat amiket a regisztrált oldalakhoz készítettél el. A TweakPass jelszó menedzser böngésző kiegészítőként lehet használni.

A TweakPass letöltése után a szoftver telepítése majd a használatához egy biztonságos, mások által nem megfejthető mester jelszót kell létrehozni, ami azért lesz fontos mivel csak azzal lehet majd az alkalmazással eltárolt jelszavakat elérni, illetve belépni azokra az oldalakra aminek a jelszavát a programmal tároltuk el.

A TweakPass megoldása egy jelszó generáló funkcióval is rendelkezik amivel sokkal bonyolultabb, szinte bármilyen karakterekből létrehozott jelszavakat lehet létrehozni, sokkal egyszerűbben tárolhatóak el, illetve a szükséges titkosítással rendelkeznek.

Az telepítése után böngésző kiegészítőként futtathatjuk, ahol az összes ma használt böngészőhöz használható. Chrome, Opera, Edge, Firefox.

Automatikus vágólap kezelést is biztosít a TweakPass jelszó széf

A jelszó menedzser a TweakPass az eltárolt jelszavakat a belépésekor automatikusan beilleszti a vágólapról, így az azoknak a kézzel való beírása fölösleges. A program egy áttekinthető felhasználói felülettel létrehozott indítópanellal használható ahol csak néhány egyszerűbb beállítást kell hogy definiáljunk, ami a szoftver futtatására jellemezhető tulajdonságok módosításához kell.

Több platformon, illetve eszközön is használható, a telepítése után csak az előzőleg létrehozott fiókba kell belépni majd szinkronizálja a jelszavainkat, illetve az eltárolt belépő azonosítókat. Sokkal kényelmesebben lehet a számlázási információinkat eltárolni a szoftverrel Online vásárláshoz az adatok biztonságosan titkosítva kerülnek használtra.

Jelszó menedzser alkalmazás az Alternate Password DB illetve a KeePassXC nevű program amikkel sokkal korszerűbben lehet a Online fiókba való belépésekhez a jelszavakat kezelni.

A TweakPass egy több platformra elérhető jelszó menedzser program amivel akár mobilon vagy Windows rendszeresen is hozzáférhetünk a jelszavainkhoz, illetve biztonságos jelszavakat lehet készíteni. Minimalizálható az adatlopás veszélye.

TweakPass

TweakPass Összefoglaló:

 • jelszó menedzser
 • böngésző kiegészítőként használhatod
 • szinkronizálás
 • jelszó generáló funkció
 • erős titkosítás
 • űrlap kitöltő funkció
 • PC, illetve mobilra
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.tweakpass.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TweakPass
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 14590
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sticky Password Premium 8.3.1.252021-09-22 Sticky Password Premium 8.3.1.25 (0)
  A Sticky Password Premium egy felhő alapú technológiát használó jelszó széf szoftver, ami a népszerű program kereskedelmi kiadása. A […]
 • Password Safe 3.55.02021-06-29 Password Safe 3.55.0 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad […]
 • KeePassXC 2.6.42021-02-01 KeePassXC 2.6.4 (0)
  A KeePassXC egy igazán professzionális szinten használható, teljesen ingyenes jelszó menedzser program amivel a jelszavak sokkal […]
 • Universal Password Manager 1.15.12020-05-01 Universal Password Manager 1.15.1 (0)
  Az Universal Password Manager jelszó menedzser szoftver amivel a számítógépen kényelmesebben lehet eltárolni a meglátogatott […]
 • NordPass 4.12.232021-10-19 NordPass 4.12.23 (0)
  A NordPass egy biztonságos jelszó menedzser program amivel kényelmesebb jelszó tárolás megvalósítása támogatott. A szoftverrel […]