KeePassXC 2.6.4

A KeePassXC egy igazán professzionális szinten használható, teljesen ingyenes jelszó menedzser program amivel a jelszavak sokkal kényelmesebben tárolhatóak a számítógépen. A Free alkalmazás több kezelési módszert, speciális beállításokat, illetve jelszó menedzsert is tartalmaz. Magyar nyelven is használható.

A program egy adott időben rengeteg jelszó biztonságos, egyben kényelmes kezelését teszi lehetővé, Magyar nyelvű, komolyabb fejlesztői munka végeredményeként próbálható ki. A KeePassXC jelszó széf programja hordozható kiadásban is beszerezhető amivel több gépen is lehetőség van a belépésekhez szükséges jelszavak elmentésére, illetve az azok sokkal korszerűbb eléréséhez.

A honosított felhasználói felületen a használata előtt több beállítást is aszerint lehet meghatározni ahogy az szükséges lesz majd. Képes a telepített böngészőkkel együtt teljes kompatibilitással futni, integrálódik, a jelszavak akár automatikusan kerülnek eltárolásra. Ezt manuálisan kell engedélyezni, a népszerűbb böngészőket kivétel nélkül mind tartalmazza mint támogatott szoftver.

KeePassXC – ingyenes jelszó kezelő alkalmazás

A KeePassXC konfigurációnál néhány olyan beállítás fedezhető fel mint a vágólap automatikus ürítése, a programhoz való hozzáférés zárolása adott időintervallum után. A biztonságos jelszó létrehozása néhány szituációban problémás lehet, ha nincs rá idő, a szoftverrel is tudsz létrehozni, ahol a nehézségi szint is kiválasztható, karakter, hossz, típus szerint. Remek jelszó menedzser program.

Komolyabb jelszókészlettel rendelkezőknek egy beépített keresőt is rendelkezésre bocsájt ahol csak a szükséges tartalmat kell meghatározni. A különlegessége a több módszer alapján is működni képes rendszerező, csoportokat lehet létrehozni, azt akár betűrend szerinti listázás alapján is megjeleníthetjük vele.

A Buttercup szintén minden ismertebb böngészőt támogat, az Alternate Password DB is egy profi, ingyenes program az adott területhez.

A KeePassXC egy ingyenesen használható jelszó menedzser program ami egy jelszó készítő funkciót is tartalmaz, egy megbízható, biztonságos szoftver ami a kényelmesebb használatot is kritériumnak veszi mint szempont.

KeePassXC

KeePassXC Összefoglaló:

 • jelszó menedzser
 • több rendszerezési módszer
 • dizájnos felület
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • jelszó készítő kiegészítő
 • böngésző integráció
 • speciális konfigurációk
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://keepassxc.org/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
KeePassXC
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Password Safe 3.55.02021-06-29 Password Safe 3.55.0 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad […]
 • Universal Password Manager 1.15.12020-05-01 Universal Password Manager 1.15.1 (0)
  Az Universal Password Manager jelszó menedzser szoftver amivel a számítógépen kényelmesebben lehet eltárolni a meglátogatott […]
 • NordPass 4.12.232021-10-19 NordPass 4.12.23 (0)
  A NordPass egy biztonságos jelszó menedzser program amivel kényelmesebb jelszó tárolás megvalósítása támogatott. A szoftverrel […]
 • Alternate Password DB 3.3302021-09-29 Alternate Password DB 3.330 (0)
  Az Alternate Password DB nevű program segítségével sokkal egyszerűbben és rugalmasabban tudod adminisztrálni, elmenteni a […]
 • Alternate Password DB Portable 3.3302021-09-29 Alternate Password DB Portable 3.330 (0)
  Az Alternate Password DB Portable egy telepítés nélkül használható jelszómenedzser program. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően […]