Buttercup 1.11.0

A Buttercup egy multiplatform tulajdonságokkal rendelkező jelszó menedzser program. A szoftverrel sokkal biztonságosabban, kényelmesebben tudod a számítógépeden tárolni a jelszavaidat. A szoftver böngésző integrációs szolgáltatással is rendelkezik, támogatja a Chrome-ot, illetve a Firefox-ot. Free alkalmazás. Jelszó generálót is tartalmaz.

Az alábbi alkalmazás egy professzionális igen biztonságosnak tekinthető jelszó menedzser program, ami több platformra is elérhető, Liuxra, Windowsra, illetve MAC rendszerekre. A használata igen egyszerű. A Buttercup több hasznos funkcióval is el van látva.

A Buttercup letöltése, illetve telepítése után az első indításakor létre kell hozni egy új projektet, ebben menthetőek el a jelszavak. Annak az érdekében, hogy ahhoz ne tudjon senki hozzáférni, egy mesterjelszót is meg kell adni.

A programmal szinte bármilyen a számítógépeden kezelt, használt jelszó igen biztonságosan tárolható, azt egy magas titkosítási eljárással tudja levédeni. A program alapvető beállítási opciókkal rendelkezik, így gyorsan beüzemelhető. Ha új jelszót szeretnél hozzáadni, esetleg készítenél, a szoftverben felfedezhető egy jelszó generátor funkció, amivel az általad kiválasztott kritériumok szerint tudja elkészíteni, itt szinte bármilyen karakter kiválasztható.

A Jelszó széf, a Buttercup a kényelmesebb használat érdekében a korábbi jelszavakat el lehet menteni, majd később visszatölthető. Ha több elemről lenne szó, ezt dátum szerint is ki lehet listázni. Billentyűkombinációs parancsokkal is elérhető néhány funkciója.

Mivel a szoftver ingyenes, könnyen kezelhető mindenképp érdemes kipróbálni azok számára akik egy megbízható szoftvert keresnek abból a célból, hogy rugalmasabban lehessen kezelni ezeket az adatokat. Ez a jelszó menedzser jelenleg Angol nyelven érhető el.

Némileg egyénibb megközelítést alkalmazó jelszó menedzser program a Password Safe beszerethető belőle hordozható változat. Ingyenesen az Alternate Password DB nevű alkalmazás próbálható ki, szintén a legalapvetőbb opciókat támogatja.

A Buttercup egy szabadon kipróbálható jelszó menedzser program, amivel biztonságosan, kényelmesen tudod a számítógépeden tárolni a jelszavaidat. Opcionálisan azokat el lehet menteni, majd később visszatölthető, így kényelmesebben futtatható. Nem csak Windows rendszerekre érhető el hanem Androidot futtató mobilokra.

Buttercup

Buttercup Összefoglaló:

 • Jelszó menedzser alkalmazás
 • mesterjelszóval lehet levédeni
 • Billentyűkombinációs vezérlés
 • Jelszó generáló funkció
 • Minimális beállítást igényel
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Buttercup
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RoboForm 8.5.4.42018-09-22 RoboForm 8.5.4.4 (0)
  A RoboForm egy professzionális jelszó és űrlap menedzser, segítségével automatizálhatod hétköznapi számítógépes tevékenységeidet. […]
 • SafeInCloud 18.5.32018-09-29 SafeInCloud 18.5.3 (0)
  A SafeInCloud egy profi jelszó menedzser alkalmazás ami nem csak újak generálásában segít, hanem azok biztonságos eltárolását is meg […]
 • Free Password Manager 1.1 Build 192018-02-25 Free Password Manager 1.1 Build 19 (0)
  A Free Password Manager nevű szoftverrel könnyedén létre tudsz hozni biztonságos jelszavakat a regisztrált, rendszeresen […]
 • Password Depot 11.0.72018-08-10 Password Depot 11.0.7 (0)
  A Password Depot egy hatékony, igen hasznos funkciókkal rendelkező szoftver amivel sokkal kényelmesebben tudod kezelni a […]
 • Password Safe 3.47.22018-09-08 Password Safe 3.47.2 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad […]