Buttercup 2.16.0

A Buttercup egy multiplatform tulajdonságokkal rendelkező jelszó menedzser program. A szoftverrel sokkal biztonságosabban, kényelmesebben tudod a számítógépeden tárolni a jelszavaidat. A szoftver böngésző integrációs szolgáltatással is rendelkezik, támogatja a Chrome-ot, illetve a Firefox-ot. Free alkalmazás. Jelszó generálót is tartalmaz.

Az alábbi alkalmazás egy professzionális igen biztonságosnak tekinthető jelszó menedzser program, ami több platformra is elérhető, Liuxra, Windowsra, illetve MAC rendszerekre. A használata igen egyszerű. A Buttercup több hasznos funkcióval is el van látva.

A Buttercup letöltése, illetve telepítése után az első indításakor létre kell hozni egy új projektet, ebben menthetőek el a jelszavak. Annak az érdekében, hogy ahhoz ne tudjon senki hozzáférni, egy mesterjelszót is meg kell adni.

A programmal szinte bármilyen a számítógépeden kezelt, használt jelszó igen biztonságosan tárolható, azt egy magas titkosítási eljárással tudja levédeni. A program alapvető beállítási opciókkal rendelkezik, így gyorsan beüzemelhető. Ha új jelszót szeretnél hozzáadni, esetleg készítenél, a szoftverben felfedezhető egy jelszó generátor funkció, amivel az általad kiválasztott kritériumok szerint tudja elkészíteni, itt szinte bármilyen karakter kiválasztható.

Egyszerűbb jelszó eltárolást tesz lehetővé a Buttercup

A Jelszó széf, a Buttercup a kényelmesebb használat érdekében a korábbi jelszavakat el lehet menteni, majd később visszatölthető. Ha több elemről lenne szó, ezt dátum szerint is ki lehet listázni. Billentyűkombinációs parancsokkal is elérhető néhány funkciója.

Mivel a szoftver ingyenes, könnyen kezelhető mindenképp érdemes kipróbálni azok számára akik egy megbízható szoftvert keresnek abból a célból, hogy rugalmasabban lehessen kezelni ezeket az adatokat. Ez a jelszó menedzser jelenleg Angol nyelven érhető el.

Némileg egyénibb megközelítést alkalmazó jelszó menedzser program a Password Safe beszerethető belőle hordozható változat. Ingyenesen az Alternate Password DB nevű alkalmazás próbálható ki, szintén a legalapvetőbb opciókat támogatja.

A Buttercup egy szabadon kipróbálható jelszó menedzser program, amivel biztonságosan, kényelmesen tudod a számítógépeden tárolni a jelszavaidat. Opcionálisan azokat el lehet menteni, majd később visszatölthető, így kényelmesebben futtatható. Nem csak Windows rendszerekre érhető el hanem Androidot futtató mobilokra.

Buttercup

Buttercup Összefoglaló:

 • Jelszó menedzser alkalmazás
 • mesterjelszóval lehet levédeni
 • Billentyűkombinációs vezérlés
 • Jelszó generáló funkció
 • Minimális beállítást igényel
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Buttercup
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KeePassXC Portable 2.7.12022-04-12 KeePassXC Portable 2.7.1 (0)
  A KeePassXC Portable egy installáció nélkül használható jelszó menedzser szoftver amivel egyszerre több ilyen jellegű információ […]
 • Wise Password Manager Free 8.8.2.62021-06-06 Wise Password Manager Free 8.8.2.6 (0)
  A Wise Password Manager Free egy korszerű jelszómenedzser szoftver amivel kényelmesen, illetve biztonságosabban lehet tárolni a […]
 • Wise Care 365 6.3.3.6112022-07-26 Wise Care 365 6.3.3.611 (1)
  A Wise Care 365 rendszer karbantartó szoftver ami, jelszó menedzsert, merevlemez tisztítót, registry, illetve böngésző pucolót is […]
 • Alternate Password DB 3.3402022-07-15 Alternate Password DB 3.340 (0)
  Az Alternate Password DB nevű program segítségével sokkal egyszerűbben és rugalmasabban tudod adminisztrálni, elmenteni a […]
 • Alternate Password DB Portable 3.3402022-07-15 Alternate Password DB Portable 3.340 (0)
  Az Alternate Password DB Portable egy telepítés nélkül használható jelszómenedzser program. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően […]